Στηρίζει Τζόλα η Μπέρμιγχαμ

Τον προπονητή της, Τζιανφράνκο Τζόλα στηρίζει με κάθε... επισημότητα η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ.



Στηρίζει Τζόλα η Μπέρμιγχαμ

Οι ιθύνοντες της Σίτι εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία κοινοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αλλά και στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία αντιτίθενται στα πρόσφατα δημοσιεύματα που έφεραν τον Ιταλό κόουτς προ των πυλών της... εξόδου από το «Σεντ Άντριους».

Συγχρόνως, αντιλαμβανόμενοι τις αντιδράσεις του κόσμου, εξαιτίας των πρόσφατων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, επαίνεσαν τους οπαδούς για τον τρόπο που σμπαραστάθηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (8/4), παρά την ήττα (με 2-1) από την Ντέρμπι Κάουντι και εξέφρασαν την άποψη πως 50χρονος κόουτς και οι συνεργάτες του θα φέρουν μακροπρόθεσμα το επιθυμητό για όλους στο κλαμπ αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Μπέρμιγχαμ αγνοεί τη νίκη από το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς (2-1) τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε, μετράει σε 7 αγώνες για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Οι «μπλε» μάλιστα, από εκεί που βρίσκονταν κοντά στην πρώτη 6άδα, κοιτούν πλέον με... αγωνία την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία απέχουν 6 βαθμούς, με 5 αγώνες να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία.