Απογοήτευση Μπέιλ για την τέταρτη απανωτή ισοπαλία

Δυσαρεστημένος από το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη της Εθνικής Ουαλίας είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως ο ίδιος δήλωσε μετά τη λήξη της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιρλανδίας στο «Αβίβα Στέιντιουμ».



Απογοήτευση Μπέιλ για την τέταρτη απανωτή ισοπαλία

Οι «δράκοι» μπορεί να μην έχουν ηττηθεί, ωστόσο, με μόλις μία νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων και τέσσερις ισοπαλίες να ακολουθούν, έχουν μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη δυάδα και τις ισόβαθμες στην κορυφή Σερβία και Ιρλανδία, γεγονός που φέρνει μεγαλύτερα εμπόδια, όσον αφορά την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας (2018).

«Στο  πρώτο ημίχρονο ήταν σίγουρα καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε καλές φάσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Φυσικά, στα τελευταία 20 λεπτά αναγκαστήκαμε να μείνουμε με 10 παίκτες, οπότε, υπό αυτές τις συνθήκες η ισοπαλία δεν είναι και το χειρότερο αποτέλεσμα. Ωστόσο, είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι», σχολίασε για το χθεσινό (24/3) ματς του Δουβλίνου ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με το σοβαρό τραυματισμό του Ιρλανδού δεξιού μπακ, Σέιμους Κόουλμαν, από το σκληρό μαρκάρισμα του Νιλ Τέιλορ να επισκιάζει την αναμέτρηση, ο Μπέιλ δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία μικρή αναφορά για τον ποδοσφαιριστή της Έβερτον, για τον οποίο είπε:

«Κανείς δεν επιθυμεί το κακό του άλλου. Δεν γνωρίζω πόσο άσχημη είναι η κατάστασή του, αλλά δεν έχω παρά να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση».