Νασρί: «Βάρντι, παίξε σαν άντρας»!

Την άποψή του πως στη φάση της αποβολής του στον επαναληπτικό αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τζέιμι Βάρντι δεν φέρθηκε ως όφειλε, αλλά προσποιήθηκε, υποστήριξε με δηλώσεις του σε γνωστό βρετανικό Μέσο ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης, Σαμίρ Νασρί.



Νασρί: «Βάρντι, παίξε σαν άντρας»!

Με το σκορ ήδη στο 2-0 (που ήταν και τελικό και έδωσε την πρόκριση στις «αλεπούδες»), ο Γάλλος αποβλήθηκε στο 74ο λεπτό του ματς με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 18’), εξαιτίας του ότι έδωσε κουτουλιά στον Άγγλο στράικερ, με συνέπεια εκείνος να πέσει κάτω, κάτι όμως, που ο 29χρονος ποδοσφαιριστής των Ανδαλουσιάνων υποστηρίζει ότι ήταν... θέατρο από πλευράς Βάρντι, καθώς θεωρεί ότι ο επιθετικός της Λέστερ ξεγέλασε τον Ιταλό διαιτητή της αναμέτρησης, Ντανιέλε Ορσάτο, με την υπερβολική του αντίδραση.

«Για μένα, ήταν κλεψιά αυτό που έκανε ο Βάρντι. Αν ήταν ένας ξένος παίκτης, εσείς, ο αγγλικός Τύπος θα λέγατε ότι ήταν κλεψιά. Κερδίζετε 2-0, παίξε το παιχνίδι σαν άντρας! Δεν είστε καλύτεροι από εμάς, αλλά μας κερδίζετε 2-0 και θα προκριθείτε. Παίξε απλώς, όπως πρέπει! Εγώ δεν είμαι ζαβολιάρης, ποτέ δεν ήμουν. Αυτά έχω να πω για το θέμα», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένος ο Νασρί.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το επίμαχο βίντεο της αποβολής του από τον αγώνα της Τρίτης (14/3) στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ».