Βενγκέρ: «Σκανδαλώδης η διαιτησία»!

Με τον Τάσο Σιδηρόπουλο τα έβαλε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τον νέο διασυρμό της Άρσεναλ από τη Μπάγερν Μονάχου, δηλώνοντας πως η ομάδα του αγωνίστηκε με περηφάνια, ρίχνοντας ουσιαστικά το φταίξιμο μονάχα στις αποφάσεις του Έλληνα διαιτητή!  



Βενγκέρ: «Σκανδαλώδης η διαιτησία»!

Ο Αλσατός τεχνικός έκανε λόγο για σκανδαλώδη σφυρίγματα από τον Σιδηρόπουλο (κι έχει δίκιο να παραπονιέται για το πέναλτι στον Γουόλκοτ στο πρώτο μέρος και την αποβολή του Κοσιελνί στην επανάληψη), όμως έδειξε να τον απασχολεί μονάχα αυτό κι όχι η κατάσταση της ομάδας του.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι τρομερά εκνευρισμένος με τη διαιτησία. Είμαι αηδιασμένος. Δεν με απογοήτευσαν οι παίκτες μου, αλλά ο διαιτητής. Όταν είναι τόσο μεγάλης κρισιμότητας το παιχνίδι και βλέπεις αυτή τη νοοτροπία από τον διαιτητή, τότε σου προκαλεί απέχθεια και πραγματικά λυπάμαι τον κόσμο που πλήρωσε και ήρθε να δει αυτό το παιχνίδι.

Είναι ανεξήγητο και σκανδαλώδες.

Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, με το σωστό πνεύμα και την περηφάνια που πρέπει να διακρίνει αυτό το κλαμπ. Όμως, η ιστορία είχε πολύ άσχημο τέλος για εμάς. Ο σύλλογος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως διανύει μια πολύ κακή περίοδο αυτή τη στιγμή».