Ελπίζει στην ανατροπή ο Ρανιέρι

Στην αλλαγή κλίματος πιστεύει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ενόψει της σημερινής (22/2, 21:45 ώρα Ελλάδος) αναμέτρησης απέναντι στη Σεβίλλη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ελπίζει στην ανατροπή ο Ρανιέρι

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του αγώνα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», ο Κλαούντιο Ρανιέρι πιστεύει πως αυτό το ματς αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για ανατροπή σκηνικού και αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Λέστερ.

Ο προπονητής των «αλεπούδων» παραδέχεται πως οι Ανδαλουσιάνοι είναι το φαβορί, όμως εκτιμά πως η ομάδα του θα δείξει το πρόσωπο το οποίο μας συνήθισε την περσινή σεζόν. Παράλληλα, μετά από σχετική ερώτηση, ξεκαθάρισε πως ο Ισλάμ Σλιμανί δεν θα είναι διαθέσιμος.

«Η Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα όταν είναι το επόμενο ματς. Τώρα παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προτεραιότητα αποτελεί πάντα το επόμενο ματς. Από το παιχνίδι αυτό μπορεί να ξεκινήσει η ανατροπή της κατάστασης. Αν κερδίσουμε, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Χρειαζόμασταν ένα ματς σαν αυτό. Ξέρουμε πως είμαστε το αουτσάιντερ. Είναι εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει η Σεβίλλη τα τελευταία 10 χρόνια», τόνισε ο Ρανιέρι στη συνέντευξη Τύπου.