Στο «ραντάρ» της Τότεναμ ο Τζάτζα
Τον επιθετικό της Σασουόλο, Σιμόνα Τζάτζα, φέρεται να έχει στη μεταγραφική της λίστα ενόψει καλοκαιριού η Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».
Τον επιθετικό της Σασουόλο, Σιμόνα Τζάτζα, φέρεται να έχει στη μεταγραφική της λίστα ενόψει καλοκαιριού η Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».
Η Τσέλσι αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και οι αιτίες είναι πολλές. Μία από αυτές είναι πως δεν κατάφερε να διασφαλίσει σαφές προβάδισμα στο σκορ, που θα την γλίτωνε από τα χειρότερα. Πώς όμως να το κάνει, όταν ο Ντιέγκο Κόστα για ακόμη ένα παιχνίδι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα;
Ο Μουρίνιο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν άξιζε την πρόκριση… Ωστόσο τα ερωτηματικά παραμένουν. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Πρόκειται για έναν από τους πιο σοβαρούς παίκτες της Τσέλσι. Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς δεν σηκώνει από πλάκες, ακόμα και αν προέρχεται από έναν από τους πιο γνωστούς «πλακατζήδες», όπως ο πρώην συμπαίκτης του, Νταβίντ Λουίζ.
Αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον του στη Στόουκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε κολακευτικές τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων, σημειώνοντας πως οι όποιες συζητήσεις με τη διοίκηση θα γίνουν το καλοκαίρι.
Στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε ο Μάρτιν Ντεμικέλις, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος «Έτιχαντ» για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016!
Μπορεί το μυαλό όλων στην Έβερτον να είναι στον τρόπο που θα απομακρυνθεί ο κίνδυνος συμμετοχής στα σενάρια υποβιβασμού από την Πρέμιερ, ταυτόχρονα, όμως, έχουν την ευκαιρία για να κάνουν εξαιρετική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φιλοξενεί τη Ντιναμό Μόσχας για τους «16» της διοργάνωσης.
Ανήμπορος να ελέγξει τα συναισθήματά του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τσέλσι, στέλνοντας το ματς στην παράταση, δήλωσε ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από την πρώην ομάδα του για τον πανηγυρισμό του.
Ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των παικτών την Τσέλσι, οι οποίοι περικύκλωσαν των διαιτητή της αναμέτρησης ζητώντας την κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Όσκαρ, κάτι που τελικά έγινε, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Τεταμένο ήταν το κλίμα στις τάξεις των παικτών της Τσέλσι μετά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια το Τσάμπιονς Λιγκ (2-2 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν), με τον Ντιέγκο Κόστα να μην θέλει και πολύ για να έρθει στα χέρια με τον Γιοάν Καμπάιγ.