Πρόκριση με πέναλτι στην παράταση η Πλίμουθ
Η Πλίμουθ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με πέναλτι στην παράταση και σκορ 1-0 επί της Νιούπορτ. Επόμενος αντίπαλος η Λίβερπουλ.
Η Πλίμουθ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με πέναλτι στην παράταση και σκορ 1-0 επί της Νιούπορτ. Επόμενος αντίπαλος η Λίβερπουλ.
Το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δανεισμό των Μάρκους Ράσφορντ και Αντονί Μαρσιάλ, οι οποίοι αμφότεροι έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξετάζει σοβαρά η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με την «Telegraph».
Ισπανική πηγή κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να υλοποιηθεί η μεταγραφή του μέσου της γερμανικής ομάδας στο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.
Δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας «Sun», αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις αναφορικά με την πιθανό απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν το ερχόμενο καλοκαίρι!
Το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ έχει κεντρίσει η περίπτωση του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Φάμπιαν Ντελφ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το «Νησί».
Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο «Sky Sports» ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα, ο οποίος τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν και παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου.
Σε όλη την Ευρώπη τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα διακόπτονται εν όψει εορτών, όχι όμως και στην Αγγλία, φαινόμενο μάλλον περίεργο αλλά και πρωτόγνωρο για τους Βραζιλιάνους παίκτες σύμφωνα με τον Γκάμπριελ.
Διατεθειμένος να… μονομαχήσει με την Μπαρτσελόνα ώστε να πάρει τον Ιανουάριο στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ντάριο Σρνα είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Στο στόχαστρο της Λέστερ βρίσκεται ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Σασουόλο, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.
Για ακόμα μία φορά αναμένεται να δοθεί δανεικός από την Άρσεναλ ο Καρλ Τζένκινσον, με την Γουέστ Χαμ να είναι ξανά πιθανός προορισμός.