Στη ζώνη των πλέι-οφ η Ίπσουϊτς
Νίκη με πολύ κόπο και ιδρώτα πήρε η Ίπσουϊτς απέναντι στη Μπλάκπουλ για την 42η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με το τελικό 3-2 να της επιτρέπει να μπει στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου!
Νίκη με πολύ κόπο και ιδρώτα πήρε η Ίπσουϊτς απέναντι στη Μπλάκπουλ για την 42η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με το τελικό 3-2 να της επιτρέπει να μπει στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου!
Με τον Άαρον Ράμσεϊ να πραγματοποιεί την 150η συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ και τον Σάντι Καθόρλα την 100η, η Άρσεναλ θα αγωνιστεί στην έδρα της Μπέρνλι με σκοπό μια ακόμη νίκη.
Ο… σεληνιασμένος Κριστιάν Μπεντεκέ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και η Άστον Βίλα πήρε μια τεράστια νίκη (1-0) μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, με τον Τιμ Σέργουντ να φεύγει νικητής από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στην πρώτη του επίσκεψη ως αντίπαλος των «spurs»! Στην 7η θέση υποχώρησε η ομάδα του Ποκετίνο.
Αν και δύσκολα, η Σαουθάμπτον επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Χαλ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και όσο μπορεί και της το επιτρέπουν οι συνθήκες, ελπίζει ακόμα στην ευρωπαϊκή συμμετοχή την επόμενη σεζόν.
Ένα γκολ από τα τρία (!) του Μάρκο Αρναούτοβιτς μέτρησε και ήταν αρκετό να χαρίσει στην Στόουκ το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Γουέστ Χαμ (1-1)! Αδικαιολόγητη πτώση στην απόδοση των «σφυριών» μετά το προβάδισμα που απέκτησαν, τιμωρήθηκαν στις καθυστερήσεις από τον Αυστριακό άσο.
Η Λέστερ θέλει να μείνει στην Πρέμιερ και μπροστά στην πιο δύσκολη αποστολή της, δεν λογαριάζει από... πάρτι και γιορτές. Έτσι, ενώ στο «Χόθορνς», η Γουέστ Μπρομ τίμησε τη μνήμη του Τζεφ Αστλ, οι «αλεπούδες» απέδρασαν με διπλό - χρυσάφι με το τελικό 3-2!
Μέσα σε ένα... εξάλεπτο πάρτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Κρίσταλ Πάλας ισοπέδωσε τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» για να φτάσει στην επιβλητική νίκη με σκορ 4-1! Κακή εικόνα από τις «μαυρόγατες» που δεν θύμισαν εκείνες που πήραν τη νίκη στο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κέρδισε σχετικά εύκολα την Άστον Βίλα την περασμένη αγωνιστική με 3-1, ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ σημείωσε πως ο φόβος για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που έχει για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στη συμπολίτισσα Σίτι.
Ερωτηματικά για το μέλλον του στη Λίβερπουλ άφησε ο Μάρτιν Σκρτελ, με τους «κόκκινους» να αποκτούν και τρίτο… πονοκέφαλο στο μέτωπο των ανανεώσεων, μετά τους Στέρλινγκ και Χέντερσον!
Με ολόλευκες εμφανίσεις θα παραταχθεί σε λίγα λεπτά η Γουέστ Μπρομ στην αναμέτρηση με την Λέστερ, τιμώντας την μνήμη του Τζεφ Αστλ και στηρίζοντας οικονομικά το ίδρυμα που φέρει το όνομά του.