Τους βάζει στην αναμονή ο Μίλνερ
Το καλοκαίρι θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του, ο Τζέιμς Μίλνερ, βάζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στην... αναμονή.
Το καλοκαίρι θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του, ο Τζέιμς Μίλνερ, βάζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στην... αναμονή.
Το england365.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται την ημέρα που ο Ντένις Λόου «πλήγωσε» την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας εις βάρος της με τη φανέλα της Σίτι, για να οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός των «κόκκινων διαβόλων».
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας έκρινε ολόκληρη την αναμέτρηση, όπως ορθά υποστήριξε ο Ντικ Άντβοκατ μετά το βαρύ 4-1 για τη Σάντερλαντ.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Νέιθαν, κάνει τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να επιδίδονται σε «μάχη» ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ.λίρες, για ό,τι απομένει από το μπόνους αφοσίωσης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα προσφέρει η διοίκηση της ομάδας στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ώστε να τον παραχωρήσει στην προσεχή θερινή μεταγραφική περίοδο!
Το england365.gr αναλύει τη μορφή που έχει πάρει πλέον το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, με το αγγλικό στοιχείο να ... αχνοφαίνεται κι όχι να κυριαρχεί.
Τα συνθήματα των οπαδών της Κρίσταλ Πάλας που ταξίδεψαν στο «Στάδιο του Φωτός» για να δουν το εκπληκτικό 4-1 της ομάδας τους απέναντι στη Σάντερλαντ, συνεπήραν τον Άλαν Πάρντιου που τόνισε πως οι «αετοί» έπαιζαν σαν τη... Βραζιλία.
Η Άρσεναλ επικράτησε της μαχητικότατης Μπέρνλι με σκορ 1-0 στο «Turf Moor» και έφτασε τις οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2003-04! Μείωσαν στους στους τέσσερις βαθμούς, έστω και προσωρινά, από την κορυφή οι «κανονιέρηδες», με τον Άαρον Ράμσεϊ να σκοράρει στην 150η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα με την φανέλα τους.
Με πρωταγωνιστή σε ακόμη ένα ματς τον Άαρον Ράμσεϊ (150 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ) η Άρσεναλ προηγείται της Μπέρνλι με σκορ 1-0 εκτός έδρας και προς το παρόν πλησιάζει την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.
Στη LeagueTwo θα βρίσκεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Γιόβιλ που έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νοτς Κάουντι και τελείωσαν και οι μαθηματικές της ελπίδες στην 42η αγωνιστική της LeagueOne.