Δεν προχωράει σε μεταγραφές η Τότεναμ
Σχεδόν απίθανο θεωρείται για την Τότεναμ να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Γενάρη, μετά τα λεγόμενα του τεχνικού των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Σχεδόν απίθανο θεωρείται για την Τότεναμ να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Γενάρη, μετά τα λεγόμενα του τεχνικού των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Ο Παουλίνιο δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην Τότεναμ και η Ίντερ προτίθεται να δώσει λύση στο πρόβλημά του, αποκτώντας τον την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στο Λονδίνο άνθρωπος των «νερατζούρι».
Στην απόφαση να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Έρικ Ντάιερ κατέληξαν οι άνθρωποι της Τότεναμ, αφού έτσι θεωρούν πως ο νεαρός αμυντικός θα καταφέρει να εξελιχθεί περισσότερο.
Ο Ντε Άντρε Γεντλίν θα στελεχώσει την Τότεναμ με τον ερχομό του νέου έτους, καθώς εξασφαλίστηκε η άδεια εργασίας του.
Τρόπο ώστε να απαλλαγούν από τον Μπενουά Άσου – Εκοτό και το συμβόλαιο που του αποφέρει 40.000 λίρες την εβδομάδα για να... παίζει με τη δεύτερη ομάδα, ψάχνουν στην Τότεναμ.
Την απαραίτητη άδεια εργασίας για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Τότεναμ και την Πρέμιερ Λιγκ από τον ερχόμενο Γενάρη, φαίνεται πως εξασφάλισε ο Ντε Άντρε Γεντλίν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports».
Καμία πρόθεση να κινηθεί για την απόκτηση του Άαρον Λένον από την Τότεναμ δεν έχει η Ίντερ, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Το ενδιαφέρον τόσο της Τότεναμ, όσο και της Νάπολι, έχει τραβήξει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στην Άστον Βίλα, ο Αλί Σισοκό, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό (22/12) της δημοσίευμα, η «Mirror».
Την απόκτηση του Σαΐντο Μπεραχίνο από τη Γουέστ Μπρομ επιθυμεί η Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail». Κοντά στα 25 εκ. λίρες η τιμή του παίκτη. «Κόπηκε»η περίπτωση του Τζέι Ροντρίγκες».
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Λίβερπουλ και Τότεναμ βρίσκεται ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ενόψει Ιανουαρίου.