Η Μπρέντφορντ δεν λογαριάζει ούτε αντίπαλο ούτε έδρες! (vid)
Οι «μέλισσες» έχουν δείξει πως δεν φοβούνται τίποτα και κυνηγούν τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.
Οι «μέλισσες» έχουν δείξει πως δεν φοβούνται τίποτα και κυνηγούν τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.
Ο Γερμανός σκόραρε έπειτα από 8 μήνες στο Στάμφορντ Μπριτζ, στη νίκη με 3-1 απέναντι στη Σαουθάμπτον, αφού πρώτα είδε τέρμα του στο πρώτο ημίχρονο να ακυρώνεται για 16η φορά στην κοινή πορεία του με την Τσέλσι.
Ο Φιλ Φόντεν σκοράροντας στο «Άνφιλντ» στην πρώτη από τις δύο απαντήσεις της Σίτι απέναντι στη Λίβερπουλ κατάφερε να γίνει ο νεαρότερος με γκολ σε διαδοχικά ματς κόντρα στους «κόκκινους» μετά από τον Ρομέλου Λουκάκου που είχε τη διάκριση από το 2013...
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ που πέτυχε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, σκοράροντας για πρώτη φορά απέναντι στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός.
Ο Ιταλός προπονητής είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, με τη Γουότφορντ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αντικατάσταση του Σίσκο Μουνιόθ.
Ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τάιρον Μινγκς, κλήθηκε να επιστρέψει μόνος του στο Μπέρμιγχαμ αφού το πούλμαν της ομάδας αποχώρησε από το Τότεναμ Χότσπουρ Στέιντιουμ χωρίς να τον περιμένει.
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τίμησαν με τη σειρά τους τον Ρότζερ Χαντ, θρύλο της ομάδας που απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη, με ένα κορεό πριν τη σέντρα του ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τη φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει στα 8 από τα 9 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «ρεντς» σε Αγγλία και Ευρώπη.
Μετά την ήττα από τη Λιντς, ο χρόνος του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της Γουότοφορντ είχε τελειώσει και μετά την απόλυσή του, ο Σίσκο θέλησε να αποχαιρετήσει τους πάντες στην ομάδα με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.
Ο Βασιλιάς του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς εντυπωσιάστηκε με τα κατορθώματα του Μοχάμεντ Σαλάχ στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Αιγύπτιο σούπερσταρ.