Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι εξετάζουν την περίπτωση του Πάου Τόρες!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην φετινή σεζόν με την φανέλα της Βιγιαρεάλ, φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι εξετάζουν την περίπτωση του Πάου Τόρες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανάγκη από ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή και ιδιαίτερα στο κέντρο αυτής, καθώς οι εμφανίσεις των Μαγκουάιρ και Λίντελοφ δεν ήταν αυτές που αρμόζουν σε έναν τέτοιο σύλλογο.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι ψάχνει οπωσδήποτε για έναν κεντρικό αμυντικό καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποχωριστεί και τον Ρούντιγκερ αλλά και τον Κρίστενσεν, αφήνοντας δύο θέσεις κενές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ εξετάζουν την περίπτωση του Πάου Τόρες από την Βιγιαρεάλ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ισπανία και Ευρώπη με το «κίτρινο υποβρύχιο» και έχει εντυπωσιάσει τόσο τους «κόκκινους διαβόλους» όσο και τους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο 25χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον ισπανικό σύλλογο, ωστόσο, η ρήτρα του ανέρχεται κοντά στα 55 με 60 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, μετράει 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει καταφέρει να σκοράρει 5 φορές.

 

Στράτος Μαρίνος