Φέργκιουσον: «Ντε Χέα… όπως λέμε Σμάιχελ»
Τον τερματοφύλακά του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος στα πρώτα δύο ματς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδειξε ότι δεν… πατάει και πολύ καλά, έσπευσε να υπερασπιστεί ο Άλεξ Φέργκιουσον.
Τον τερματοφύλακά του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος στα πρώτα δύο ματς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδειξε ότι δεν… πατάει και πολύ καλά, έσπευσε να υπερασπιστεί ο Άλεξ Φέργκιουσον.
Περίοδος… εκμάθησης του αγγλικού ποδοσφαίρου και δη της Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή που διανύει ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κληθείς να σχολιάσει το νέο λάθος του νεαρού τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη (2-1) επί της Γουέστ Μπρομ.
Η φιλοσοφία που έχει καταφέρει να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ευθύνεται για το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρατάει ποτέ μια αναμέτρηση αν δεν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης, σύμφωνα με τον Άσλεϊ Γιάνγκ!
Τεράστιο πλήγμα υπέστη η αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη (2-1) επί της Γουέστ Μπρομ! Έξι εβδομάδες εκτός δράσης θα παραμείνει ο Ρίο Φέρντιναντ λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ δύο εβδομάδες θα απουσιάσει ο Νεμάνια Βίντιτς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση!
Όταν οι άλλοι τα βρίσκουν σκούρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απλά έχει πάντα τον τρόπο! Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ακολούθησαν το… παράδειγμα των Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς»!
Σε διάστημα δέκα εβδομάδων θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράφαελ, έπειτα από την εξάρθρωση ώμου που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς»!
Αντίστροφα από την επιστροφή του στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά ο Χαβιέ Ερνάντες. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Μεξικανού επιθετικού και αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει σε κανονικούς, αγωνιστικούς ρυθμούς.
Με κόντρες σε «Μπριτάνια» και «Χόθορνς» συνεχίζεται η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ! Με το οδηγό το… πάθημα των Λίβερπουλ και Άρσεναλ, οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να φύγουν με το «τρίποντο» από τις έδρες των Στόουκ και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα!
Σίγουρος πως με τις προσθήκες των Λίντεγκααρντ και Ντε Χέα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια κάτω από τη θέση του τερματοφύλακα εμφανίστηκε ο Πίτερ Σμάιχελ!
Με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται, τουλάχιστον μέχρι το 2013, ο Γι Σουνγκ Παρκ.