Η υπόσχεση του Φέργκιουσον στον Νάνι
Φανέλα βασικού ετοιμάζει για τον Νάνι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Γουέστ Μπρομ!
Φανέλα βασικού ετοιμάζει για τον Νάνι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Γουέστ Μπρομ!
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Ίντερ γνωστοποίησε για πρώτη φορά ο Γουέσλι Σνάιντερ! Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τοποθετήθηκε αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και τόνισε πως εφόσον φτάσει στα γραφεία των «νερατζούρι» η ιδανική πρόταση, τότε αυτός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.
Μεγαλύτερη γλύκα παίρνει ένα τρόπαιο όταν η κατάκτησή του έρχεται με νίκη επί του «μισητού» αντιπάλου και αυτό υποστήριξε αμέσως μετά τη νίκη (3-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Τομ Κλέβερλι!
Την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σημερινό παιχνίδι για το Κομιούνιτι Σιλντ παραδέχτηκε ο προπονητής της μισητής Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-2.
Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για το γεγονός πως δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους όταν η Σίτι βρέθηκε μπροστά στο σκορ (2-0) στο ημίχρονο του Community Shield, καταφέρνοντας στο φινάλε να ανατρέψουν την κατάσταση (3-2), απένειμε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. «Δύσκολο να του καταλογίσουμε πλήρη ευθύνη» τόνισε για τον Ντε Χέα.
Απόδειξη της ανωτερότητας και της ποιότητας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σχέση με τη Σίτι, ήταν η νίκη (3-2) και η κατάκτηση του Community Shield από τους «κόκκινους διαβόλους», όπως τόνισε λίγο μετά τον μεγάλο θρίαμβο, ο Γουέιν Ρούνεϊ!
Ενθουσιασμένος με την αγωνιστική αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο, που έφερε την ανατροπή και την κατάκτηση του Community Shield σε βάρος της Σίτι, εμφανίστηκε ο Νάνι!
Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι η πραγματικότητα. Το στραπάτσο της Μάντσεστερ Σίτι από τη Γιουνάιτεντ… έχει προηγούμενο! Και μάλιστα, πριν από δεκαοκτώ χρόνια!
Έχει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από όλους τους αντιπάλους της και την οδηγούν εκ του ασφαλούς σε τίτλους! Με τις εμπνεύσεις του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τις ανατροπές που έχει στο... DNA της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε και φέτος το Community Shield, «σκορπώντας» τη μισητή της αντίπαλο, Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 3-2 στο «Γουέμπλεϊ», πανηγυρίζοντας έναν μεγάλο θρίαμβο!
Το Community Shield για τη σεζόν 2011-2012 εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με... καλεσμένη τη Μάντσεστερ Σίτι! Θρίαμβος για τους «κόκκινους διαβόλους» που ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου ημιχρόνου στο τελικό 3-2! Το england365 μετέφερε LIVE τις εξελίξεις από το Γουέμπλεϊ!