Χαρούμενος με Ρόχο ο Φαν Χάαλ
Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του Μάρκος Ρόχο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ.
Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του Μάρκος Ρόχο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ.
Μετά το τέλος του ντέρμπι του Μάντσεστερ, οι παίκτες της Γιουνάιτεντ συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους, φρόντισαν να πάνε στο πάρτι του Γουέιν Ρούνεϊ στο «Hilton» για να γιορτάσουν τα 30α γενέθλιά του.
Ο Αντόνιο Βαλέντσια αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι του Μάντσεστερ και οι πιθανότητες συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Μίντλσεμπρο για το Λιγκ Καπ, είναι μοιρασμένες.
Η επιμονή των δημοσιογράφων να τον ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη τύπου για τις κάκιστες εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ, έκαναν έξω φρενών τον Λουίς Φαν Χάαλ.
Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Λουίς φαν Χάαλ από την απόδοση της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ (0-0), τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν άτυχη που δεν πήρε το τρίποντο. Μάλιστα, μία ημέρα μετά την φάση με την goal line technology στο ματς της Τσέλσι, ο Ολλανδός έκανε λόγω για περαιτέρω χρήση της τεχνολογίας που θα βοηθήσει σε φάσεις σαν αυτή του Άντερ Ερέρα, όπου ζητήθηκε πέναλτι.
Πάνω που αρχίζει να παίρνει μπρος, κάτι παθαίνει και βλέπουμε ξανά τη σκιά του στο γήπεδο. Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέρασε και δεν ακούμπησε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που αποδεικνύεται και από τους… μηδενικούς αριθμούς του.
Κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρουσίασε το ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τις Γιουνάιτεντ και Σίτι να μένουν στη μετριότητα και στο τελικό 0-0 για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο «Ολντ Τράφορντ». Σωστές αμυντικά, λάθη στη δημιουργία, ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, δοκάρι ο Λίνγκαρντ.
Δίχως γκολ και με μοναδική αξιοσημείωτη φάση ένα δοκάρι του Λίνγκαρντ στο 81' ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τις Γιουνάιτεντ και Σίτι να προσφέρουν πολύ λιγότερα από αυτά που περίμεναν όλοι...
Στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι για το σημερινό ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ επιστρέφει ο Βινσέντ Κομπανί. Μάτα αντί Λίνγκαρντ η μοναδική αλλαγή των γηπεδούχων σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΤΣΣΑ μεσοβδόμαδα. Διαβάστε αναλυτικά τις επιλογές των Λουίς Φαν Χάαλ και Μανουέλ Πελεγκρίνι για τη σπουδαία αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ».
Ο Λιονέλ Μέσι απάντησε... διπλωματικά σε ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του μετά τις νέες φήμες πως βρίσκεται στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.