Ψάχνει νέα πρόκληση ο Ζαμπαλέτα...
Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα ν' αναζητήσει νέα πρόκληση μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι, ακόμα κι αν του προσφερθεί νέο συμβόλαιο.
Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα ν' αναζητήσει νέα πρόκληση μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι, ακόμα κι αν του προσφερθεί νέο συμβόλαιο.
Με δύο αγώνες θα συνεχιστεί την Κυριακή (5/3) η 27η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου Τότεναμ, Έβερτον, Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν 12 «στροφές» πριν τη λήξη του πρωταθλήματος τους βαθμούς εκείνους που θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τους στόχους τους για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.
Με το συμβόλαιο του στους «πολίτες» να εκπνέει σε λίγους μήνες και ενώ δεν έχει τεθεί θέμα ανανέωσης του, ο Γιάγια Τουρέ φαίνεται πως βαδίζει προς την... έξοδο της Μάντσεστερ Σίτι από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Για τη φιλική σχέση που διατηρεί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ μίλησε μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην «Daily Mail» ο Λερόι Σανέ.
Για το βαθμό δυσκολίας της Κυριακάτικης (5/3) εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Σάντερλαντ μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.
Με τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και το εν γένει αγωνιστικό επίπεδο της Μπαρτσελόνα συνέκρινε ο προπονητής της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγιες, την επικείμενη αντίπαλο της ομάδας του, Μάντσεστερ Σίτι.
Εκνευρισμένος με τις συνεχόμενες ερωτήσεις για το μέλλον του Σέρχιο Αγουέρο εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Σε συνέντεξη που παραχώρησε ο χαφ της Έβερτον, Γκάρεθ Μπάρι, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ξεκαθάρισε ότι δεν τον αγχώνει που περιορίστηκε ο χρόνος συμμετοχής του στα «ζαχαρωτά», καθώς το θεωρεί φυσιολογικό, μιας και, όπως τόνισε, ο ανταγωνισμός για μία θέση στο κέντρο της ομάδας είναι το ίδιο μεγάλος με εκείνον που είχε βιώσει ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.
Την συμπαράστασή του προς το πρόσωπο του Κλαούντιο Μπράβο, μετά τη νέα γκέλα του, εξέφρασε ο Πάμπλο Σαμπαλέτα. «Είναι στόχος μας και θέλουμε να το κερδίσουμε» είπε ο Αργεντινός μπακ για το Κύπελλο Αγγλίας.
Πρόθεση του Σέρχιο Αγουέρο είναι να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και φρόντισε να εμφανιστεί συγκρατημένα αισιόδοξος σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην «Onda Cero» επί του θέματος.