«Θέλω να ανανεώσω με τη Σίτι»
Την πρόθεσή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο λήγει το 2014, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη βρετανική «Sun» ο Κάρλος Τέβες.
Την πρόθεσή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο λήγει το 2014, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη βρετανική «Sun» ο Κάρλος Τέβες.
Ούτε καν σαν σκέψη δεν πρέπει να πέρασε από το μυαλό του Ζεράρ Ντολοφέου να αφήσει τη Μπαρτσελόνα για τη Μάντσεστερ Σίτι, παρά το ενδιαφέρον των «πολιτών».
Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι για την πορεία του Τζέιμς Μίλνερ, με τον Άγγλο άσο να έχει πολλές πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Όλο και καλύτερα ο άσος των «πολιτών», ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Τότεναμ.
Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Κόλο Τουρέ, με τον Ιβοριανό αμυντικό να θέλει –παρόλα αυτά- να παραμείνει στην Αγγλία. Ποιοι οι πιθανοί νέοι σταθμοί στην καριέρα του, με τον 32χρονο άσο να πιστεύει πως ακόμη μπορεί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο.
Δυνατό αντίπαλο στο... κυνήγι του Ίσκο φαίνεται πως έχει αποκτήσει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς μπήκε στο «κόλπο» για τα δικαιώματά του και η Μονακό.
Κάλεσμα ενότητας απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου του Μάντσεστερ, Πατ Κάρνι, στους οπαδούς των Γιουνάιτεντ και Σίτι, σε περίπτωση που και οι δύο σύλλογοι αποφασίσουν να γιορτάσουν την ίδια μέρα τις επιτυχίες τους…
Την επιθυμία του να τελειώσει τη χρονιά με έναν τίτλο, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέν Κομπανί, δείχνοντας πως θέλει περισσότερο από κάθε άλλο μια επιτυχία.
Μάχη σε δύο «μέτωπα» δίνει η Μάντσεστερ Σίτι εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Αρχικά, θέλει να απομακρύνει τους «μνηστήρες» που έχουν εμφανιστεί για τον Σέρχιο Αγουέρο και αφετέρου, θα προσπαθήσει να κοντράρει την Παρί Σεν Ζερμέν στην περίπτωση του Έντινσον Καβάνι.
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν, προχώρησε ο αμυντικός των «πολιτών», Μαϊκόν.
Οδυνηρό ήταν για τον Τζέιμς Μίλνερ να παρακολουθεί από την τηλεόραση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά τον 20ο τίτλο της ιστορίας της από την 34η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, ο Άγγλος μέσος των «πολιτών» προειδοποίησε ότι η Σίτι, θα εμφανιστεί πεισμωμένη και πιο δυνατή την επόμενη σεζόν.