Κρατά «κλειστά» χαρτιά ο Σίλβα
¶γνωστος παραμένει ο επόμενος προορισμός του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος συνεχίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τις μελλοντικές του αποφάσεις.
¶γνωστος παραμένει ο επόμενος προορισμός του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος συνεχίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τις μελλοντικές του αποφάσεις.
Δίχως να βγάλει τη δική του ομάδα εκτός διεκδίκησης, ο τεχνικός της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, εξέφρασε την άποψη ότι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζον Τέρι, αναμένεται να είναι μεγάλο.
Το ότι η ομάδα του διακιούνταν πέρα για πέρα τη νίκη (1-0) κόντρα στη συμπολίτισσα και δεύτερη της βαθμολογίας Τότεναμ, επεσήμανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, τονίζοντας παράλληλα, ότι το σύνολό του επικράτησε και απέναντι στη... φόρα από το νικηφόρο σερί 9 αγώνων που είχαν τα «σπιρούνια» αγωνιζόμενα χθες (5/5) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Ο Γιαν Όμπλακ φαίνεται πως αποτελεί τον επόμενο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κυνήγι για την αντικατάσταση του Νταβίντ Ντε Χέα σε ενδεχόμενη αποχώρησή του κατά την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Στην παραδοχή ότι η ομάδα του ηττήθηκε (1-0) δικαίως από τη συμπολίτισσά της, Γουέστ Χαμ, προέβη ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ύστερα από τη λήξη της χθεσινής (5/5) αναμέτρησης των δύο συλλόγων στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Το κυρίως «πιάτο» της 36ης αγωνιστικής σερβίρεται σήμερα, Σάββατο (6/5) με 6 από τα 10 παιχνίδια, εκ των οποίων ξεχωρίζει το ματς του «Έτιχαντ» που ανοίγει το πρόγραμμα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Κρίσταλ Πάλας στις 14:30 ώρα Ελλάδος.
Κακή εμφάνιση, στο χειρότερο χρονικό σημείο της Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποίησε η Τότεναμ, η οποία με την ήττα της στο λονδρέζικο ντέρμπι από τη Γουέστ Χαμ (1-0 εκτός έδρας) ουσιαστικά… παραδόθηκε από τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στην Τσέλσι!
Στη μακρά μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης εν αναμονή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται και το όνομα του Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ.
Την ώρα που οι κακές γλώσσες… κατακεραυνώνουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα για την αποτυχία του να φέρει τίτλους στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Βενσάν Κομπανί εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έργο του Καταλανού προπονητή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Έχω συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως εκείνος είναι ξεχωριστός»!
Παρελθόν από τον πάγκο της Σουίντον αποτελεί ο Λουκ Γουίλιαμς, με τον 37χρονο να απομακρύνεται μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Λιγκ 2.