Το γιόρτασαν δεόντως στη Νιουκάστλ!
Και πώς να τους αδικήσεις! Έστω και την ύστατη στιγμή, η Νιουκάστλ «έκοψε» πρώτη το νήμα της φετινής Τσάμπιονσιπ και κατέκτησε το τρόπαιο, με τους παίκτες της να το πανηγυρίζουν με τον πλέον… ξέφρενο τρόπο!
Και πώς να τους αδικήσεις! Έστω και την ύστατη στιγμή, η Νιουκάστλ «έκοψε» πρώτη το νήμα της φετινής Τσάμπιονσιπ και κατέκτησε το τρόπαιο, με τους παίκτες της να το πανηγυρίζουν με τον πλέον… ξέφρενο τρόπο!
Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει το καλοκαίρι ο Γουέιν Ρούνεϊ σύμφωνα με τη «Sunday Express», με τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» να έχει πάρει την απόφαση να γίνει κάτοικος Κίνας!
Ικανοποιημένος για την σημαντική νίκη της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0), που διατηρεί ακόμα την ομάδα του στο «κόλπο» για μια θέση στην τελική τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, αναφέροντας ωστόσο πως για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, θα πρέπει να υπάρξει και μια μικρή… δόση τύχης από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων.
Το εγκώμιο του Φρέιζερ Φόρστερ, για την γενικότερα καλή του εμφάνιση αλλά ιδίως την απόκρουση του στο πέναλτι του Τζέιμς Μίλνερ έπλεξε ο Κλοντ Πιέλ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση του για το αμυντικό πλάνο που τήρησαν πιστά οι παίκτες του στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ (0-0).
Την προσπάθεια των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», παρά την ήττα με σκορ 2-0, επαίνεσε με το τέλος του αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας παράλληλα πως προτεραιότητα της ομάδας του παραμένει – σε σχέση με το πρωτάθλημα – η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.
Μια πολύ καλή Σαουθάμπτον στα αμυντικά της καθήκοντα, σε συνδυασμό με την αδυναμία της Λίβερπουλ να τελειώσει όπως πρέπει τις όποιες φάσεις της, οδήγησαν το σημερινό παιχνίδι του «Άνφιλντ» στο 0-0, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ήδη την προσοχή του στραμμένη στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ (14/5).
Στο πρώτο βήμα στην προσπάθεια να κάνει δικό της τον Λούκας Μόουρα προχώρησε η Λίβερπουλ, η οποία ήρθε σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του παίκτη.
Το ήθελε περισσότερο, το κυνήγησε περισσότερο και εν τέλει το πήρε! Στην πρώτη νίκη του Αρσέν Βενγκέρ επί του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ υποχρέωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 25 ματς και -το πιο σημαντικό- μείωσε σε απόσταση μικρότερη ενός τρίποντου και με ματς λιγότερο!
Πρόθυμη να «κλέψει» από την Τσέλσι τον Αντόνιο Κόντε φαίνεται να είναι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Sunday Express».
Με κάποιον τρόπο και κυρίως λόγου του Νταβίδ Ντε Χέα δεν υπάρχει σκορ στο «Emirates», με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρουν ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και ένα πολλά υποσχόμενα δεύτερο ημίχρονο.