Κοιτάζει και Αντρέ Γκόμες η Γιουνάιτεντ
Στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του συγκαταλέγεται και αυτή του Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα, βάσει πηγών από την Ισπανία.
Στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του συγκαταλέγεται και αυτή του Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα, βάσει πηγών από την Ισπανία.
Την αξία του Μοχάμεντ Σαλάχ εξύμνησε μέσω δηλώσεων του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.
Η Νιουκάστλ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον μονοετή δανεισμό του Μάτς Σελς στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Άντερλεχτ.
Νέο πενταετές συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η Τότεναμ στον Κίεραν Τρίπιερ, όπως μετέδωσαν πολλά βρετανικά Μέσα.
Δεν άργησε τελικά. Ήρθε και η ανακοίνωση της Λίβερπουλ για τον Μοχαμέντ Σαλάχ, με τον σύλλογο να σπάει εν τέλει όπως λέγεται το μεταγραφικό του ρεκόρ, κάνοντάς τον τόν πιο ακριβό παίκτη της ιστορίας του. Το “γεια” του Αιγύπτιου, που στην ουσία... αυτο-ανακοινώθηκε.
Μόλις ελάχιστα λεπτά μετά την φωτογραφία που διέρευσε και ουσιαστικά ανακοίνωνε την απόκτησή του, ήρθε και η επισημοποίηση από την Λίβερπουλ. Σχεδόν στις 23:00 ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μοχαμέντ Σαλάχ, κάνοντας νέο μεταγραφικό ρεκόρ για τα δικαιώματα του από τη Ρόμα. Το 11 θα είναι ο αριθμός του, στην άμυνα στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για τους «κόκκινους».
Πρόθυμη να περιμένει την Έβερτον να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον Ρος Μπάρκλεϊ, φαίνεται να είναι η Τότεναμ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το πάντα αξιόπιστο «Sky Sports».
Μετά τις Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον στις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Φερνάντο ήρθε να προστεθεί και η Μπόρνμουθ, που προσπαθεί να δημιούργησει ένα δυνατό ρόστερ για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.
Το παράξενο παρατσούκλι που του είχαν δώσει οι συμπαίκτες του αποκάλυψε το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, τον οποίο φωνάζουν “Τσιχλόφουσκα”.
Ως επιθυμία ζωής περιέγραψε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «talkSPORT» το να δει τον γιο του, Κάσπερ, αγωνιζόμενο κάποια στιγμή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο βετεράνος τερματοφύλακας και θρύλος των «κόκκινων διαβόλων», Πέτερ Σμάιχελ.