Τρία ματς σε Όστιν
Απών από τα επόμενα τρία παιχνίδια της Σαουθάμπτον θα είναι ο Τσάρλι Όστιν, ο οποίος αποδέχθηκε κλήση της FA σε απολογία για «βίαιη συμπεριφορά» στο ματς απέναντι στην Χάντερσφιλντ.
Απών από τα επόμενα τρία παιχνίδια της Σαουθάμπτον θα είναι ο Τσάρλι Όστιν, ο οποίος αποδέχθηκε κλήση της FA σε απολογία για «βίαιη συμπεριφορά» στο ματς απέναντι στην Χάντερσφιλντ.
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ δήλωσε πως είναι αφοσιωμένος στο να συνεχίσει τη βελτίωσή του για την Έβερτον και να «αρπάξει» μια ευκαιρία για να βρεθεί στο Μουντιάλ του 2018.
Παρά τις κατηγορίες για θέατρο στη φάση του πέναλτι της Τότεναμ κόντρα στη Μπέρνλι, ο Ντέλε Άλι δικαιώθηκε και απέφυγε την οποιαδήποτε ποινή μετά την επανεξέταση της φάσης την επομένη του αγώνα.
Τι γίνεται όταν βάζεις δύο απολύτως εύστοχους σχολιαστές του αγγλικού ποδοσφαίρου να... τσακωθούν στο Twitter; Την απάντηση έδωσαν οι Γκάρι Λίνεκερ και Άλαν Σίρερ με τον μεταξύ τους διαδικτυακό «πόλεμο» με αφορμή τον Χάρι Κέιν.
Εκτός της αναμέτρησης της Έβερτον στην έδρα της Γουέστ Μπρομ θα μείνει ο Φιλ Γιαγκέλκα, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να αναμένεται να του δώσει ρεπό, την ώρα που στην Έβερτον περιμένουν για να δουν εάν θα είναι έτοιμος για επιστροφή ο Γουέιν Ρούνεϊ.
Μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του περνάει ο Εμάνουελ Έμπουε, ο οποίος έχει χάσει τα πάντα, αλλά όχι την αγάπη του κόσμου. Έφτασε κοντά στην αυτοκτονία, κρύβεται από εισπρακτικούς μηχανισμούς, κοιμάται στα πατώματα και ζητάει βοήθεια από όποιον είναι πρόθυμος να την προσφέρει, με τον κόσμο της Άρσεναλ να σπεύδει να κάνει δημόσια έκκληση στον σύλλογο.
Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ εντός των επόμενων ωρών, με φήμες να ισχυρίζονται πως έχει ήδη επέλθει συμφωνία και τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο από την πλευρά του να μην κάνει σχεδόν τίποτα για να τις διαψεύσει.
Χωρίς τον Νασέρ Τσαντλί θα παραταχθεί η Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Έβερτον.
Δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπέρνλι με τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Κρις Γουντ.
Τις επιδόσεις του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό θέλησε να δοκιμάσει ο Ντάνιελ Στάριτζ, αλλά μάλλον τα... κυβικά ήταν λίγα.