Τζόνσον: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής»
Σε δήλωση πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί για το δεξί, όπου είναι η φυσική του θέση, προέβη ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Γκλεν Τζόνσον.
Σε δήλωση πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί για το δεξί, όπου είναι η φυσική του θέση, προέβη ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Γκλεν Τζόνσον.
Ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που θα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα ενδέχεται να γίνει την Πέμπτη το παιδί-θαύμα της ομάδας νέων των «κόκκινων», Ραχίμ Στέρλινγκ.
Ήταν ο άνθρωπος που συνδύασε την τέχνη του μάστορα με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Και ως αποτέλεσμα είχε την μεγάλη Λίβερπουλ που από το 1976 μέχρι το 1983 σάρωνε τα πάντα στον διάβα της. Μιλάμε για τον Μπομπ Πέισλι, ο οποίος έφυγε από την ζωή σαν σήμερα πριν 15 χρόνια, χτυπημένος από την νόσο του Αλτσχάιμερ, ανίκανος να θυμηθεί όσα είχε πετύχει με την αγαπημένη του ομάδα.
«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Τα 36 χρόνια καριέρας μου μιλάνε από μόνα τους», ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Ρόι Χότζον «φωτογραφίζοντας» το διαζύγιο με την Λίβερπουλ, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Γουέστ Μπρόμιτς , της οποίας ανέλαβε τα ηνία.
Η αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ για την Τσέλσι, έφερε στο «Άνφιλντ» τους Λουίς Σουάρες και Άντι Κάρολ και όπως δήλωσε ο Αουρέλιο: «όλοι περιμένουν να τους δουν να παίζουν δίπλα-δίπλα».
Αισιόδοξος για την μετέπειτα παρουσία της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Ραούλ Μεϊρέλες. Ο μέσος των «κόκκινων» έθεσε ως στόχο την είσοδο της ομάδας στην πρώτη τετράδα, που συνεπάγεται τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Μία μέρα μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με τη Γουίγκαν, ο Κένι Νταλγκλίς, με δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι ίσως δεν ήταν σωστό που άφησε τον Λουίς Σουάρες μέσα στον αγωνιστικό ματς μέχρι το φινάλε, καθότι ο Ουρουγουανός δεν είναι ακόμα στο 100%.
Ρεαλιστικούς στόχους θέτει ο Λούκας Λέιβα στη Λίβερπουλ. Ο 24χρονος μέσος των «κόκκινων», υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να στοχεύσουν στην κατάληψη, έστω και της τελευταίας από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Αδυναμία και κούραση παρατήρησε στους ποδοσφαιριστές του, στην ισοπαλία (1-1) με τη Γουίγκαν, ο Κένι Νταλγκλίς. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, υποστήριξε πως τα διεθνή φιλικά που διεξήχθησαν μεσοβδόμαδα, είχαν αφαιρέσει αρκετή από την ενέργεια των παικτών, αφού έλειπε το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να οδηγήσει τους «κόκκινους» στη νίκη.
Με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία του Ραούλ Μεϊρέλες μίλησε ο προπονητής του στη Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς.