Εuropa League - Preview
Οι ευρωπαϊκές μονομαχίες συνεχίζονται για τις αγγλικές ομάδες καθώς απόψε είναι η σειρά της Λίβερπουλ, της Τότεναμ και της Νιούκαστλ. Διαβάστε στο england365.gr όλα τα τελευταία νέα για τις τρεις αναμετρήσεις!
Οι ευρωπαϊκές μονομαχίες συνεχίζονται για τις αγγλικές ομάδες καθώς απόψε είναι η σειρά της Λίβερπουλ, της Τότεναμ και της Νιούκαστλ. Διαβάστε στο england365.gr όλα τα τελευταία νέα για τις τρεις αναμετρήσεις!
Η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε την Ανζί για το Europa League και αντιπροσωπεία της ρωσικής ομάδας κατέθεσε στεφάνι για τα 96 θύματα του Χίλσμπορο, το οποίο έγραφε επάνω never forgotten!
Μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ θέλει να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της για πρώτη φορά και στο Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενώντας απόψε την Ανζί για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της διοργάνωσης! Με «τρίποντο» μπαίνουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης οι «κόκκινοι».
Δυνατή, όπως την είχε συνηθίσει αισιοδοξεί ότι θα ξαναδεί τη Λίβερπουλ, ο Γκους Χίντινγκ. Ο τεχνικός της Ανζί, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τους «κόκκινους» για το Γιουρόπα Λιγκ, ανέφερε πως ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ τα επόμενα χρόνια, θα επιστρέψει ψηλά. Εκεί που ανήκει, όπως δήλωσε.
Το μυϊκό πρόβλημα που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Πέπε Ρέινα, τον έθεσε νοκ – άουτ και από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Ανζί, ενώ τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο και για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, την προσεχή Κυριακή.
Την πεποίθησή του ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ντάνιελ Άγκερ και Μάρτιν Σκρτελ μπορεί να μιμηθεί, σε βάθος χρόνου, μια από τις μεγαλύτερες, αγωνιστικά, «συνεργασίες» της Λίβερπουλ μεταξύ των Τζέιμι Κάραγκερ και Σάμι Χίπια, εξέφρασε ο Πέπε Ρέινα.
Στη Λίβερπουλ τα... χώνει ο Αντι Κάρολ τονίζοντας πως δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει τι αξίζει, ενώ κατηγόρησε και τον προπονητή της Μπρένταν Ρότζερς ότι δεν τον υπολόγιζε από την πρώτη στιγμή! Προσθέτει ότι δεν έχει να αποδείξει κάτι και νιώθει καλά στην Γουέστ Χαμ.
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 1444 αστυνομικοί για τους οποίους θα γίνει έρευνα σχετικά με την εμπλοκή τους και την τυχόν αμέλεια τους, στην υπόθεση του Χϊλσμπορο όταν 96 οπαδοί της Λίβερπουλ έχασαν την ζωή τους.
Mια αγωνιστική πλούσια σε συγκινήσεις ήταν η 8η που έγινε στη σκιά της αντιρατσιστικής καμπάνιας με σύνθημα Kick it out! Ωστόσο οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, οι παίκτες που έχουν πληγεί από το φαινόμενο του ρατσισμού, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην καμπάνια, με πρωταγωνιστές τους παίκτες της ΚΠΡ. Από εκεί και πέρα έλαμψαν η Τσέλσι, ο Ρούνεϊ, ο Ντζέκο και η Νόριτς! Το england365.gr θυμίζει όσα ξεχώρισαν στα ματς του Σαββατοκύριακου!
Ενθουσιασμένος με την απόδοση του Ραχίμ Στέρλινγκ είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο άσο. Όλα τα φόντα για να φτάσει στην κορυφή ο Άγγλος επιθετικός, αρκεί να προσέξει, τόνισε ο 32χρονος μέσος,