Never forgotten!
Η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε την Ανζί για το Europa League και αντιπροσωπεία της ρωσικής ομάδας κατέθεσε στεφάνι για τα 96 θύματα του Χίλσμπορο, το οποίο έγραφε επάνω never forgotten!

Τι και αν δεν ήταν διαθέσιμος; Τι και αν φορούσε… πολιτικά, καθώς δεν μπορούσε να συνεισφέρει; Ο Χέουνγκ Μιν Σον ήταν εκεί για την Τότεναμ και «ξέσπασε» όταν έγινε το 3-0 από τον Σολάνκε, κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ!
Και για μία ακόμη φορά, όταν η μπάλα «καίει», ο Μπρούνο Φερνάντες είναι εκεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Όπως κάνει πάντα. Όπως έμαθε τα πέντε τελευταία χρόνια. Με «διψήφιες» σεζόν. Με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Με «άχαστες» εκτελέσεις πέναλτι. Με την ποιότητά του να διακρίνεται και τον ίδιο να λέει «γιατί όχι…» σε κάθε πρόκληση. Βλέπεις τους αριθμούς του Πορτογάλου και αντιλαμβάνεσαι πως είναι ένας σύγχρονος «legend» για τους «κόκκινους διαβόλους»!
Ένα ακόμη 90άλεπτο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθεί αντιμέτωπη στον τελικό του Europa League! Οι πιθανότητες είναι τεράστιες, αλλά πότε θα λάβει χώρα το εν λόγω ματς στο «Σαν Μαμές», ανάμεσα στις δύο αγγλικές ομάδες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου;
Η Τότεναμ απέχει… 90 λεπτά από τον τελικό του Europa League! Και ίσως, 180 λεπτά, από τον πρώτο της τίτλο από το 2008. Και αυτό διότι η εμφάνισή της κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ ήταν εξαιρετική, με το τελικό 3-1 να φαντάζει ακόμη και «φτωχό». Εκπληκτικό κοουτσάρισμα από τον Άγγελο Ποστέκογλου, δεν δέχθηκε εντός εστίας τελική προσπάθεια για 70 λεπτά, σκόραρε στα 38 δευτερόλεπτα και ετοιμάζεται για το Μπιλμπάο!