Λόβρεν: «Να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»
Τον στόχο της Λίβερπουλ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ έθεσε ο Ντέγιαν Λόβρεν, ενόψει των δύο μεγάλων ντέρμπι, όπως τα χαρακτήρισε, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» της διοργάνωσης.
Τον στόχο της Λίβερπουλ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ έθεσε ο Ντέγιαν Λόβρεν, ενόψει των δύο μεγάλων ντέρμπι, όπως τα χαρακτήρισε, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» της διοργάνωσης.
Ιστορικά έχει... βάθος αυτή η κόντρα, όμως, ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θ' αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο Γιουρόπα Λιγκ όπως κάθε άλλη αντίπαλο. Μάλιστα, στάθηκε στο ... σερί που έχει σημειώσει και ο ίδιος με τέσσερις νίκες επί των «κόκκινων», τονίζοντας πως θα ήταν εξαιρετικό να συνεχιστεί η επίδοση!
Στους λόγους για τους οποίους επισκέφθηκε το Μέλγουντ αναφέρθηκε ο Λουίς Σουάρες, λέγοντας πως ήθελε να δει τους καλούς του φίλους μιας και... δεν ξεχνάει πόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής του αποτελεί η Λίβερπουλ.
Ευχάριστη έκπληξη σήμερα στο προπονητικό της Λίβερπουλ, αφού ο Λουίς Σουάρες επισκέφθηκε τους παλιούς του συμπαίκτες, αλλά παντοτινούς του φίλους!
Σωστότατη ήταν η απόφαση του Μάρινερ να δείξει την άσπρη βούλα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων στο Κυριακάτικο παιχνίδι του «Selhurst Park», σύμφωνα με τον Κριστιάν Μπεντεκέ που υπερασπίστηκε τον εαυτό του, τονίζοντας πως η επαφή που είχε με τον Ντιλέινι, είναι σίγουρα πέναλτι.
Σταθερά σε πρώτο πλάνο, στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Λίβερπουλ, βρίσκεται ο Ιλκάι Γκουντογκάν.
Ο αγαπημένος «Μπόμπι» της εξέδρας της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, πήρε την θέση του Κακά στην εθνική Βραζιλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ουρουγουάη και Παραγουάη.
Την άποψη του Αντρέ Μάρινερ, που καταλόγισε το πέναλτι με το οποίο η Λίβερπουλ πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, δημοσιοποίησε ο Ντέμιεν Ντιλέινι, αποκαλύπτοντας πως μετά το παιχνίδι του είπε σε σύντομη συζήτηση πως δεν θα το έδινε αν δεν το είχε υποδείξει ο βοηθός.
Παγερά... αδιάφορος σχετικά με την κατάληξη του παιχνιδιού ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που η Λέστερ είχε έρθει ισόπαλη με τη Γουέστ Μπρομ, ήταν ο Τζέιμι Βάρντι, παραδεχόμενος ότι εκείνη την ώρα έπαιζε Playstation!
Δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του πρώην άσου της Νιούκαστλ και νυν της Νις, Χατέμ Μπεν Αρφά!