Θέλει Φερνάντο η Λίβερπουλ
Πρόθυμη να προσφέρει 10 εκ. λίρες στη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του Φερνάντο, είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τη «Sun».
Πρόθυμη να προσφέρει 10 εκ. λίρες στη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του Φερνάντο, είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τη «Sun».
Απολύτως συγκεντρωμένοι στον στόχο τους πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε πως όλοι στην ομάδα του θα πρέπει να ξεχάσουν πως προηγούνται με σκορ 2-0 από το πρώτο ματς και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να εξασφαλιστεί η πρόκριση.
Έκπληκτος από τον χαρακτήρα και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Άλαν Ροντρίγκες ντα Σόουζα έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ, που δεν βλέπει την ώρα και την στιγμή να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα έγγραφα για να τον «ρίξει» στην πρώτη ομάδα.
Στην παραδοχή ότι δεν ήξερε πολλά για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο πριν μεταγραφεί στη Λίβερπουλ, προχώρησε ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος ωστόσο εκτιμά ότι ο Βραζιλιάνος έχει όλα τα φόντα για να γίνει ακόμα καλύτερος.
Δέκα χρόνια μετά την πρόσληψή του από την Λίβερπουλ, ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου και ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια παίζει το μεγαλύτερο (αν όχι όλο) ρόλο στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, Ίαν Άιρ, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει με το που λήξει το υπάρχον, το 2017!
Επαφές με τον πρώην του προπονητή στην Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατάει ο Μάριο Γκέτσε, ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν μιλάνε για την Λίβερπουλ την ώρα που ο Τύπος την παρουσιάζει ως τον επικρατέστερο επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η UEFA αποφάσισε να μην τιμωρήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με τα εμετικά συνθήματα που ακούστηκαν στο «Άνφιλντ» για τα θύματα του Χίλσμπορο στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με την Λίβερπουλ.
Πλέον μιλά ανοιχτά! Ο Αλεξάντρε Λακαζέτ παραδέχτηκε δημοσίως ότι τον… εξιτάρει η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αποκάλυψε πως και η Λιόν γνωρίζει για το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων στο πρόσωπό του!
Έχοντας ολοκληρώσει της μεταγραφές των Μάρκο Γκρούγιτς και Ζοέλ Ματίπ ενόψει καλοκαιριού, ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή του στον νεαρό άσο της Ουντινέζε, Πιότρ Ζιελίνσκι.
Μόλις τρεις Άγγλοι προπονητές απέμειναν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έπειτα και από την απόλυση του Στιβ ΜακΚλάρεν από τη Νιούκαστλ! Ίδιος αριθμός Ισπανών, το... σώζουν κάπως οι Βρετανοί!