Αποφασισμένοι για Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα!
Αποφασισμένοι να πάρουν τον Φιλίπε Κουτίνιο στην Βαρκελώνη τον Γενάρη, είναι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ακόμη ένα ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo».
Αποφασισμένοι να πάρουν τον Φιλίπε Κουτίνιο στην Βαρκελώνη τον Γενάρη, είναι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ακόμη ένα ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo».
Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια υπέγραψε ο Μπεν Γούντμπερν, όντας ένα από τα πολυτιμότερα «προϊόντα» των ακαδημιών του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.
Την περίπτωση του Γιούλιαν Ντράξλερ εμπλέκει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Λίβερπουλ σημερινό δημοσίευμα της «Transfermarkt».
Η ξεκάθαρη επικράτηση της Τότεναμ επι της Λίβερπουλ ήρθε ως αποτέλεσμα τόσο της αγωνιστικής ανωτερότητας των Λονδρεζων όσο και της αμυντικής ανικανότητας που πλέον τείνει να γίνει ανέκδοτο, της ομάδας του Κλοπ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Το καλοκαιρινό σίριαλ της μεταγραφής του Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα επανέφερε μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του στο «Sky Sports» ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ.
Το «πράσινο φως» για να μεταγραφεί ο Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως έχει ανάψει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo».
Τέσσερα γκολ στο «Γουέμπλεϊ». Συνολικά 15 τέρματα παθητικό μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η άμυνα της Λίβερπουλ θυμίζει... παλιές εποχές, ενώ και ο Σιμόν Μινιολέ συνεχίζει... ασταμάτητα να κάνει λάθη που οδηγούν σε γκολ.
Θεωρώντας απόλυτα δίκαιη την κριτική που δέχεται η Λίβερπουλ για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της, ο Τζόρνταν Χέντερσον τόνισε πως ναι μεν έχει πίστη στην ομάδα του, αλλά θα πρέπει άμεσα να αλλάξει η κατάσταση γιατί σε διαφορετική περίπτωση όχι μόνο θα συνεχιστούν οι κατραπακιές, αλλά θα έρχονται και με άσχημο τρόπο...
Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν κρύφτηκε από το δάχτυλό του και είπε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν ήταν αρκετά καλοί στο ματς με την Τότεναμ. “Θα μπορούσε να βγει ο καθένας μας αντί του Λόβρεν”, σχολίασε ο Άγγλος μέσος που υποσχέθηκε δουλειά για άμεση ανάκαμψη.
Στην πολύ κακή αμυντική λειτουργία της Λίβερπουλ, που είχε ως αποτέλεσμα το βαρύ 4-1 στο “Γουέμπλεϊ” από την Τότεναμ, στάθηκε ο προπονητής της, Γιούγρκεν Κλοπ, που δήλωσε πως η ομάδα του τα έκανε όλα λάθος.