Ενθουσιασμένος ο Λάμπαρντ
Άκρως ικανοποιημένος που η Τσέλσι βρίσκεται και πάλι μετά από κάποια χρόνια στη διεκδίκηση του τίτλου εμφανίστηκε ο αμυντικός των «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ.
Άκρως ικανοποιημένος που η Τσέλσι βρίσκεται και πάλι μετά από κάποια χρόνια στη διεκδίκηση του τίτλου εμφανίστηκε ο αμυντικός των «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ.
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του μετά τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ, έμεινε ο Ντέιβιντ Μόγιες, όπως ανέφερε μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Εδώ για πολλά χρόνια» είπε για το μέλλον του!
Στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν σταματούν να στηρίζουν την ομάδα στις φετινές δύσκολες στιγμές, αφιέρωσε ο Ράιαν Γκιγκς την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού. Ο Ουαλός, ο οποίος συμπλήρωσε σήμερα 140 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει άλλες δύο για να φτάσει τον Ραούλ!
Πρώτα απ’ όλα στους οπαδούς, έπειτα στον Ντέιβιντ Μόγιες και μετά στους εαυτούς τους χρωστούσαν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα και μια τόσο μεγάλη χαρά, όπως τόνισε ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πέρυσι, χάρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Φέτος, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι «μίλησε» στα δύσκολα και με χατ-τρικ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στα προημιτελικά με το τελικό 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ»!
Την επιστροφή στην Τσέλσι, το φετινό καλοκαίρι και την παραμονή του στην ομάδα, επιθυμεί ο μικρός αδερφός του Εντέν Αζάρ, Θόργκαν.
Τον Χάρι Ρέντναπ έσπευσε να υπερασπιστεί μέσω twitter ο πρόεδρος της ΚΠΡ, Τόνι Φερνάντες, μετά την βαριά ήττα, 3-0, από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ.
Με πρόστιμο 30.000 λιρών τιμωρήθηκε ο μέσος της Νιούκαστλ, Νταν Γκόσλινγκ, που κρίθηκε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό.
Με δύο γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 25ο και το 45ο λεπτό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό και έχει 45 λεπτά ακόμα για να ανατρέψει ολοκληρωτικά την κατάσταση, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να τη γλίτωσε για τα σχόλια που έκανε κατά του ρέφερι της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα, Κρις Φόι, όμως όχι και για τη συμπεριφορά και την αποβολή του στην ήττα (1-0) της Τσέλσι από τους «χωριάτες», το περασμένο Σάββατο.