«Θέλει Πρέμιερ ο Σακίρι»
Τα λόγια του αδερφού του Σερντάν Σακίρι, Έρντιν, ήρθαν να ενεργοποιήσουν τον… μεταγραφικό συναγερμό στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή!
Τα λόγια του αδερφού του Σερντάν Σακίρι, Έρντιν, ήρθαν να ενεργοποιήσουν τον… μεταγραφικό συναγερμό στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή!
Στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα της Κρίσταλ Πάλας και ειδικά στην απουσία του Μαρουάν Σαμάκ στάθηκε ο Τόνι Πιούλις εν όψει του αγώνα με την Νιούκαστλ.
Τιμητική πλακέτα για τα 1.000 παιχνίδια που συμπληρώνει στον πάγκο της Άρσεναλ, αναμένεται να παραλάβει από τη διοίκηση του συλλόγου στην προπόνηση της Παρασκευής, μια μέρα πριν από το ντέρμπι με την Τσέλσι, ο Αρσέν Βενγκέρ!
Μετά από 2,5 μήνες ο Μαμαντού Σακό είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι και όπως είναι λογικό, ο άσος της Λίβερπουλ, δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος για την επιστροφή του.
Απόλυτα ικανοποιημένος με όσα ζει στην Άρσεναλ, είναι ο Βόιτσεχ Σέζνι που δεν έκρυψε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του.
Την πεποίθησή του για την παραμονή στον πάγκο της Τότεναμ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Τιμ Σέργουντ, που όμως, επανέλαβε πως άσχετα από τη δική του επιθυμία, δεν εξαρτάται από τον ίδιο το μέλλον του στον σύλλογο.
Πολύ σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίζεται ο άσος της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, ο οποίος τόνισε πως στο άμεσο μέλλον θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσια τους παίκτες που θαυμάζει στο παρόν. Τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Δικαιωμένος που πίστεψε ότι θα μπορούσε να βγάλει χωρίς πολλά προβλήματα την σεζόν στην Σάντερλαντ και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς, δήλωσε ο Γουές Μπράουν.
Ο Γκάιθκα Μεντιέτα θεωρεί πως η Τσέλσι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, παρά το γεγονός πως όλοι μιλούν για τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.
Τον δικό του ρόλο στη σωτηρία της Φούλαμ θέλει να έχει ο στράικερ των «κότατζερς, Ντάρεν Μπεντ, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να δώσει τα πάντα για την αποφυγή του υποβιβασμού.