Φεύγει ο Ντεουλοφέου!
Στην Μπαρτσελόνα, όπου ανήκει, θα επιστρέψει ο Τζεράρ Ντεουλοφέου, όπως ανακοίνωσε ο Καταλανικός σύλλογος.
Στην Μπαρτσελόνα, όπου ανήκει, θα επιστρέψει ο Τζεράρ Ντεουλοφέου, όπως ανακοίνωσε ο Καταλανικός σύλλογος.
Στην Τσέλσι δεν χρονοτριβούν. Θέλουν να «κλείσουν» τον Τζον Στόουνς πριν την έναρξη του Μουντιάλ και για αυτό, σύμφωνα με τη «Sunday People», σκοπεύουν άμεσα να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Έβερτον.
Κίνηση για την απόκτηση του ακραίου της Τότεναμ, Άντρος Τάουνσεντ, φέρεται να ετοιμάζει η Έβερτον. Εξετάζει τις επιλογές του ο Άγγλος, στο «κόλπο» και η Νιούκαστλ.
Ανοιχτά εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή του Τόνι Χίμπερτ στην Έβερτον ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, εκθειάζοντας παράλληλα τον ποδοσφαιριστή του.
Σεζόν χωρίς ευκαιρίες, που είχε ως φυσικό επακόλουθο το φινάλε της θητείας του στην Έβερτον, ήταν η φετινή για τον Απόστολο Βέλλιο, σύμφωνα με τον τεχνικό των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού φαίνεται πως εξελίσσεται ο Λοϊκ Ρεμί. Ο επιθετικός της ΚΠΡ, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Νίουκαστλ, είναι στο στόχαστρο πολλών αγγλικών συλλόγων, όπως αναφέρουν τα Μέσα ενημέρωσης στο Νησί.
Την... παραίτησή του από την εθνική Γαλλίας γνωστοποίησε ο αμυντικός της Έβερτον, Σιλβέν Ντιστέν, με ένα χιουμοριστικό-ειρωνικό ποστάρισμά του στο Twitter.
Ο Ρόι Χότζον, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποστολής της Αγγλίας για το Μουντιάλ, διευκρίνισε πως ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα βρεθεί ο Φιλ Τζόουνς στη διοργάνωση, αφού περιμένει την ανάρρωση του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.
Με τη σκέψη πως ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει στην Τσέλσι, οι άνθρωποι της Έβερτον σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Βέλγο φορ με τον Ντεμπά Μπα!
Μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να αποκομίσει η Έβερτον από την συμμετοχή της στο Europa League της νέας σεζόν, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.