Θέλει να μείνει ο Λουκάκου
Καμία πρόθεση να φύγει από την Τσέλσι δεν έχει ο Ρομέλου Λουκάκου, μια και οι αποχωρήσεις των Ντεμπά Μπα και Σαμουέλ Ετό του δίνουν την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Καμία πρόθεση να φύγει από την Τσέλσι δεν έχει ο Ρομέλου Λουκάκου, μια και οι αποχωρήσεις των Ντεμπά Μπα και Σαμουέλ Ετό του δίνουν την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου με κανονική μεταγραφή από την Τσέλσι βρίσκεται η Έβερτον! Μέσα στις επόμενες 48 ώρες η πιθανή ολοκλήρωση του «deal»!
Ο Τζεράρ Ντεουλοφέου παραχώρησε συνέντευξη για τον έναν χρόνο που πέρασε ως δανεικός στην Έβερτον, λέγοντας πως ο αγγλικός σύλλογος τον βοήθησε πολύ στο να βελτιωθεί και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για να διεκδικήσει μία θέση βασικού.
Πανέτοιμος ενόψει της νέας σεζόν εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο άσος της Έβερτον, Τζέιμς ΜακΚάρθι, ο οποίος τόνισε πως μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης, το οποίο τον ωφέλησε πολύ, είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει δουλειά με τα «ζαχαρωτά».
Στα υπ’ όψιν της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο μέσος της Έβερτον, Ρος Μπάρκλεϊ, για τον οποίο θα γίνει σχετική κίνηση σε περίπτωση που ο Γιάγια Τουρέ αποφασίσει να «κουνήσει μαντήλι».
Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για την ενδυνάμωση της μεσαίας γραμμής της Έβερτον φιγουράρει το όνομα του Κρίστοφ Κράμερ.
Ετοιμος για την τρίτη θητεία του στην Εβερτον είναι ο Τζο Ρόιλ, ο οποίος συμφώνησε να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας τους «Γκούντισον Παρκ».
Η Εβερτον πλησιάζει στην απόκτηση του ανερχόμενου μεσοαμυντικού Μπρένταν Γκάλογουεϊ από τη Μίλτον Κέινς Ντονς.
Ο πρόεδρος της Ελτσε, Χοσέ Σεπούλκρε, αρνήθηκε ότι η Εβερτον έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ισπανική ομάδα για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες.
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δίνει στον Ρομέλου Λουκάκου το χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του και όπως είπε, θέλει πολύ να τον διατηρήσει στο ρόστερ της Έβερτον.