Προς Κίνα (και) ο Μίκελ!
Κοντά σε μία μεταγραφή στην κινεζική Τιανχίν Τέντα βρίσκεται ο άσος της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, σύμφωνα με το «TMW».
Κοντά σε μία μεταγραφή στην κινεζική Τιανχίν Τέντα βρίσκεται ο άσος της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, σύμφωνα με το «TMW».
Απάντηση στα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο και του Αρσέν Βενγκέρ για την ελαστικότητα του προγράμματος της Τσέλσι αναφορικά με τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, ήρθε να δώσει μέσα από δηλώσεις του στην «Telegraph» ο Αντόνιο Κόντε.
Το νικηφόρο ρεκόρ της Τσέλσι αλλά και το γεγονός ότι είναι πρώτη στη βαθμολογία κάνει την Τσέλσι την πιο… ποθητή ομάδα για να κερδίσει κάποιος στην Αγγλία τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με τον Γιάν Bερτόνχεν!
Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής για την Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε (4/1, 22:00 ώρα Ελλάδος, COSMOTE SPORT 1 HD) με το λονδρέζικο ντέρμπι του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ανάμεσα στη γηπεδούχο Τότεναμ και την Τσέλσι.
Την προσοχή του στραμμένη στις υποχρεώσεις της Μπόρνμουθ έχει ο Νέιθαν Άκε, χωρίς να έχει στο νου του την Τσέλσι και μια πιθανή επιστροφή του στους «μπλε» με το πέρας της σεζόν.
Τους εαυτούς τους προσπάθησαν να υπερασπιστούν οι οπαδοί της Τσέλσι που κατηγορούνται για ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος μαύρου άνδρα, στο μετρό του Παρισιού, τον Φεβρουάριο του 2015, πριν από παιχνίδι των «μπλε» με την Παρί στο «Παρκ ντε Πρενς» για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Την ουσία κοιτούν στην Τσέλσι και αφήνουν τα ρεκόρ σε δεύτερη μοίρα, με τον Αντόνιο Κόντε να τονίζει πως προέχει η σκέψη για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι κι όχι η οποιαδήποτε πίεση για το σερί και την ιστορική επίδοση.
Τις επαφές που είχε με τον Τζον Όμπι Μίκελ στο Λονδίνο, επιβεβαίωσε ο Αθλητικός Διευθυντής της Βαλένθια, Χεσούς Γκαρσία Πιτάρχ.
Με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική αξία του Αντόνιο Κόντε μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλο Αντσελότι.
Στην παραδοχή ότι το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μία «ανάσα» από την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προχώρησε ο στράικερ της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα.