Στην Κίνα ο Μίκελ!
Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην κινεζική Τιανγίν Τέντα, επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο άσος της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ!
Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην κινεζική Τιανγίν Τέντα, επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο άσος της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ!
Δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο για πρόταση της Τσέλσι για τον στράικερ ης Γουέστ Χαμ, Μικαΐλ Αντόνιο, η οποία αναμένεται να κατατεθεί μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, εξαιτίας της αντιαθλητικής συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών τους κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους ντέρμπι τον Δεκέμβριο.
Μια στιγμή έντασης και μια διαφωνία για μια απλή κίνηση που δεν έγινε σωστά, ήταν αυτό που χαρακτηρίστηκε ως «καυγάς» ανάμεσα στους Ντιέγκο Κόστα και Πέδρο, σύμφωνα με τον πρώτο.
Η Τσέλσι δεν κατάφερε τελικά να κάνει δικό της το απόλυτο σερί νικών σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έμεινε στις 13, όσες είχε πετύχει και η Άρσεναλ πριν από 14 χρόνια και το england365.gr αναλύει τις δύο καταστάσεις στις οποίες βρέθηκαν οι σύλλογοι του Λονδίνου.
Στον συμπαίκτη του, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος του έβγαλε τις δύο ασίστ, απέδωσε ο Ντέλε Άλι την ευστοχία στις ισάριθμες κεφαλιές-γκολ που πέτυχε και έκριναν το νικηφόρο (2-0) για την Τότεναμ αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι.
Το ότι όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη σεζόν ανάμεσα στην ομάδα του και την Τσέλσι έχουν μπει πλέον στα... κιτάπια της ιστορίας, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ύστερα από την εντός έδρας νίκη (2-0) των «σπερς» απέναντι στους «μπλε».
Ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου συμπεριέλαβε την Τότεναμ ο Αντόνιο Κόντε, κάνοντας λόγο για δυνατή ομάδα που μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους για την κορυφή. «Σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά για να παραμείνουμε πρώτοι» είπε ο Ιταλός.
Το απόλυτο ρεκόρ διαδοχικών νικών δεν θα επιτευχθεί φέτος από την Τσέλσι με το σερί να σταματάει στις 13... Τα «σπιρούνια» επικράτησαν 2-0 των «μπλε» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και με αυτό το αποτέλεσμα χαίρονται οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου. Πολύ περισσότερο η Λίβερπουλ που έμεινε στο -5...
Κοντά σε μία μεταγραφή στην κινεζική Τιανχίν Τέντα βρίσκεται ο άσος της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, σύμφωνα με το «TMW».