Πιέζει για Χάβερτς η Τσέλσι, αγωνιά και ο παίκτης!
Κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον Κάι Χάβερτς καταβάλλει η Τσέλσι, τη στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης είναι «φτιαγμένος» να αγωνιστεί στο Λονδίνο!
Κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον Κάι Χάβερτς καταβάλλει η Τσέλσι, τη στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης είναι «φτιαγμένος» να αγωνιστεί στο Λονδίνο!
Την τόνωση της αμυντικής της γραμμής με την απόκτηση του Κερτ Ζούμα επιχειρεί η Τότεναμ!
Ο Κρίστιαν Πούλισικ έχει επιστρέψει...άλλος άνθρωπος μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και ήδη έχει έχει διπλασιάσει τον αριθμό των γκολ που πέτυχε στις δύο καλύτερες σεζόν του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ!
Μετά και το ντεμπούτο της νέας, δεύτερης φανέλας της Τσέλσι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst Park, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έχει πλέον φορέσει έξι διαφορετικές εμφανίσεις!
Ο Κριστιάν Μπεντεκέ πήγε να κάνει τεράστια ζημιά στην Τσέλσι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης στο Selhurst Park, με τον Ζούμα να πέφτει με αυτοθυσία και να καταφέρνει να βάλει την κόντρα στο πλασέ!
Με σκορ 3-2 πέρασε η Τσέλσι από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πολύ σημαντική νίκη και για τη Γουότφορντ, η οποία υπέταξε εντός έδρας τη Νόριτς με σκορ 2-1 και δημιούργησε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.
Στα γήπεδα των Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μοναχου, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της φάσης των «16» του Champions League.
Με τη νέα εντός έδρας φανέλα να έχει φορεθεί ήδη σε δυο παιχνίδια, η Τσέλσι παρουσίασε και τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Ανοιχτό γαλάζιο χρώμα με ελάχιστες πολύ σκούρες λεπτομέρειες...
Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Ενγκολό Καντέ στο προσεχές παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας θα στερηθεί η Τσέλσι.
Με δεδομενο πως οι Λίβερπουλ και Σίτι την επόμενη σεζόν πάλι θα... φαγωθούν για τον τίτλο και θα βάλουν τον πήχη ξανά στους 92-95 βαθμούς, στη σκέψη αν μπορεί να υπάρξει κι άλλη ομάδα που να της κοντράρει, το συμπέρασμα είναι τέτοιο που καθιστά ανήμπορες όλες τις υπόλοιπες... Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος