Γράφει ιστορία η Τσέλσι
Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει ότι η Τσέλσι νικώντας στον τελικό Κυπέλλου την Πόρτσμουθ μπορεί να πετύχει κάτι μοναδικό για το σύλλογο. Το νταμπλ.
Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει ότι η Τσέλσι νικώντας στον τελικό Κυπέλλου την Πόρτσμουθ μπορεί να πετύχει κάτι μοναδικό για το σύλλογο. Το νταμπλ.
Λίγες μόνο ώρες μετά την αποχώρησή του από την προπόνηση της Τετάρτης με προστατευτική μπότα και φόβους για κάταγμα στο μετατάρσιο, ο Τζον Τέρι επέστρεψε δυναμικά και προπονήθηκε, προκειμένου να δηλώσει «παρών» στον τελικό του Σαββάτου απέναντι στην Πόρτσμουθ.
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, αποκάλυψε ότι θα χαιρόταν να καλωσορίσει στο “Stamford Bridge” τον Φερνάντο Τόρες το προσεχές καλοκαίρι.
Η "Daily Mail" συνδέει Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι με την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με το ποσό-ρεκόρ για τα αγγλικά δεδομένα, άνω των 40 εκατ λιρών, ενώ η ίδια εφημερίδα "στέλνει" τον φορ της Πόρτσμουθ Αρούνα Ντιντάν, στον Παναθηναϊκό.
Στον καθησυχασμό των φίλων της Τσέλσι και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας προέβη ο Τζον Τέρι, λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του και τους φόβους για το Μουντιάλ, που ευτυχώς για τον Φάμπιο Καπέλο δεν επιβεβαιώθηκαν και ο έμπειρος αμυντικός συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι παρών στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο.
Τσέλσι και Πόρτσμουθ ήθελαν όσο τίποτε να φορέσουν τις μπλε εμφανίσεις στον τελικού Κυπέλλου Αγγλίας που θα γίνει στο "Γουέμπλεϊ", στις 15 Μαϊου, με αποτέλεσμα να στρίψουν το νόμισμα για να βγει ο… κερδισμένος.
Όσο στεναχωρημένος για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος κι αν ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο φινάλε της σεζόν, επέδειξε ανωτερότητα και ήθος που αρμόζει σε ένα προπονητή της κλάσης του και έδωσε συγχαρητήρια στον συνάδελφό του, Κάρλο Αντσελότι, για τον τίτλο του πρωταθλητή με την Τσέλσι.
Αισιόδοξος ότι ο Τζο Κόουλ θα συνεχίσει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε ο προπονητής των «μπλε» του Λονδίνου, Κάρλο Αντσελότι.
Ο στράικερ της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, αποκάλυψε τη "δίψα" του να ξεπεράσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στον πίνακα των σκόρερ της Premer League, όπου μοιράζονται την κορυφή αυτή τη στιγμή με 26 τέρματα έκαστος.
Ο στράικερ της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, αποκάλυψε ότι νοσταλγεί τις μέρες που πέρασε στη Μασσαλία, αν και θεωρεί δύσκολο να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.