Στόχος ο Ντάνι Άλβες για Τσέλσι, Σίτι
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες.
Προσπάθεια να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 15χρονο μεσοεπιθετικό, Μπρούμα καταβάλλουν Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Ο «νέος Κριστιάνο Ρονάλντο» όπως τον αποκαλούν στην Πορτογαλία αγωνίζεται με τους Νέους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας- ομάδα που ανέδειξε τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης- και έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε όποιο σύλλογο επιθυμεί.
Το παιχνίδι στο «Λουζνίκι» της Μόσχας μπορεί να συνδυάστηκε με το παρελθόν του Τζον Τέρι και το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008, ωστόσο και ο Νικολά Ανελκά πραγματοποίησε επιστροφή στον… τόπο του εγκλήματος. Ο Γάλλος άσος δεν επηρεάστηκε και μάλιστα με το γκολ που πέτυχε ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ.
Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε στη Μόσχα η Τσέλσι που επιβλήθηκε της Σπαρτάκ με σκορ 2-0. Οι «μπλε» του Λονδίνου παρά το ψύχος της ρωσικής πόλης, κατάφεραν να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης από το πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας με τους Ζιρκόφ και Ανελκά. Οι Λονδρέζοι διατήρησαν το απόλυτο με το 3x3.
Την επιθυμία να τελειώσει την καριέρα του στην Τσέλσι εξέφρασε ο Άσλεϊ Κόουλ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι στόχος τη φετινή σεζόν είναι να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο σερί πρωταθλήματα.
Ακόμη ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Τσέλσι, μία ημέρα πριν την αναμέτρησή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ραμίρες αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Άστον Βίλα (0-0) με πρόβλημα στον αστράγαλο και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του «Λουζνίκι».
Δύο χρόνια πριν, ο Τζον Τέρι βίωνε την πιο τραυματική εμπειρία της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Την Τρίτη, επισκέπτεται και πάλι το «Λουζνίκι» της Μόσχας, εκεί όπου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2008 έχασε το πέναλτι στην «ψυχοφθόρο» διαδικασία και η Τσέλσι είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.
Δίκαιο χαρακτήρισε ο Κάρλο Αντσελότι το ισόπαλο αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τσέλσι στην έδρα της Άστον Βίλα. Ο Ιταλός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά τους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα σε μία έδρα όπου πέρυσι είχαν ηττηθεί.
Εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας, την Τρίτη, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα μείνει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι. Η ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν του έχει επιτρέψει να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες και δεν θα πάρει μέρος στην ευρωπαϊκή μάχη.
«Λαβωμένη» ταξιδεύει στο «Βίλα Παρκ» η Τσέλσι που δεν θα έχει τους Φρανκ Λάμπαρντ και Ντιντιέ Ντρογκμπά στη σύνθεσή της απέναντι στην ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ. Οι «χωριάτες» στα πρώτα παιχνίδια του νέου τεχνικού εμφανίζονται ενθουσιώδεις και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα από τους πρωτοπόρους.