Ραμίρες: «Τώρα μόνο… Λίβερπουλ»
Κανένα περιθώριο για πανηγυρισμούς και αποπροσανατολισμό δεν έχει η Τσέλσι μετά το 0-0 με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη καθώς ακολουθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Ραμίρες.
Κανένα περιθώριο για πανηγυρισμούς και αποπροσανατολισμό δεν έχει η Τσέλσι μετά το 0-0 με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη καθώς ακολουθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Ραμίρες.
Μπορεί τα δημοσιεύματα να τον θέλουν μακριά από το «Έμιρεϊτς» το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο Ολιβιέ Ζιρού εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Άρσεναλ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και γιατί όχι να το... ανανεώσει!
Δεν του αρκεί η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Τζέιμς ΜακΚάρθι θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και για το λόγο αυτό, στόχος του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του στην Έβερτον είναι να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την 4η Άρσεναλ, ευελπιστώντας σε στραβοπάτημά της!
Στο στόχαστρο των μεγαλύτερων τούρκικων συλλόγων βρίσκεται ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο άσος της Σάντερλαντ, Σεμπάστιαν Λάρσον, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports».
Στο προπονητικό τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπεριλήφθηκε ο Πολ Σκόουλς, μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας, ότι ο Ράιαν Γκιγκς θα αποτελέσει τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι νεοτέρας.
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Σόλα Αμεόμπι η συμμετοχή του σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Νιούκαστλ, με «φόντο» το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα».
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κόνορ Γουίκαμ ο αμυντικός της Σάντερλαντ, Γουές Μπράουν, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ο νεαρός φορ να συνεχίσει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τσέλσι, οι οπαδοί των «μπλε» φώναζαν «θα σε δούμε την επόμενη χρονιά», με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να... ανταποκρίνεται, χαιρετώντας τους!
Να κρατήσει τον Λασινά Τραορέ στο ρόστερ της Έβερτον και για την επόμενη σεζόν, θα επιδιώξει ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος θέλει τέσσερις επιθετικούς σε περίπτωση που η ομάδα του αγωνιστεί στην Ευρώπη.
Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Ζοσέ Μουρίνιο την Τσέλσι στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λίβερπουλ, μίας και τρεις μέρες αργότερα οι «μπλε» κοντράρονται με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. «Καρφιά» στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Πορτογάλο.