Τούρκικο ενδιαφέρον για Λάρσον

Στο στόχαστρο των μεγαλύτερων τούρκικων συλλόγων βρίσκεται ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο άσος της Σάντερλαντ, Σεμπάστιαν Λάρσον, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports».



Τούρκικο ενδιαφέρον για Λάρσον

«Μάχη» για το ποια θα καταφέρει να αποσπάσει πρώτη την υπογραφή του Σεμπάστιαν Λάρσον αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις τούρκικες υπερδυνάμεις.

Το συμβόλαιο του 28χρονου με τη Σάντερλαντ λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο οι όποιες συζητήσεις για την ανανέωσή του θα γίνουν μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όταν και θα είναι γνωστή η κατηγορία που θα αγωνίζεται την ερχόμενη χρονιά.

Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Μπούρσασπορ έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη και πλέον βρίσκονται στην αναμονή.