Εμπνευση ο Μπατιστούτα για Σουάρες!
Την αγωνιστική νοοτροπία και την κατηγορηματική άρνηση να παρατήσει οποιοδήποτε παιχνίδι πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οφείλει στον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο Λουίς Σουάρες!
Την αγωνιστική νοοτροπία και την κατηγορηματική άρνηση να παρατήσει οποιοδήποτε παιχνίδι πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οφείλει στον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο Λουίς Σουάρες!
Με τον κίνδυνο υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ να είναι κάτι παραπάνω από ορατός για τη Σάντερλαντ, ο Στιβ Μπρους παραδέχεται ότι ναι μεν η ομάδα του δεν έχει εμφανιστεί όπως κανονικά θα έπρεπε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά οι συνεχείς και σοβαροί τραυματισμοί έχουν το δικό τους μερίδιο στα αρνητικά αποτελέσματα.
Τη στιγμή που η Μπλάκμπερν δεν γνωρίζει ακόμη αν θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τα νέα αφεντικά του συλλόγου κανονίζουν… ταξίδι στην Ινδία, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας!
Με επίσημη τοποθέτησή του, ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, μέσω του γενικού του διευθυντή, Γκόρντον Τέιλορ, στηρίζει τον Γουέιν Ρούνεϊ. Αφορμή ήταν οι ύβρεις κατά τον πανηγυρισμό του στο τρίτο γκολ κατά της Γουέστ Χαμ και μάλιστα ο Τέιλορ αμφισβητεί την ορθότητα επιβολής τιμωρίας στον Άγγλο φορ.
Ικανοί να εμπνεύσουν τους συμπαίκτες τους σε οποιαδήποτε ομάδα, είναι οι ασυμβίβαστοι χαρακτήρες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που τοποθετήθηκε υπέρ του Μάριο Μπαλοτέλι, μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα.
Η Τότεναμ ταξιδεύει στη Μαδρίτη για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το england365.gr σας παρουσιάζει με αριθμούς τη «μάχη» του «Μπερναμπέου».
Αγωγή κατά του τερματοφύλακα της Βέρντερ Βρέμης, κατέθεσε ο Γεμς Λέμαν, με αφορμή τα σχόλια του Τιμ Βίζε ότι ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ είναι ο …Κέρμιτ του Muppet Show.
Το ενδεχόμενο να θεσπιστεί στο μέλλον χειμερινή διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος, εξετάζει η διοργανώτρια αρχή, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της, Ντέιβ Ρίτσαρντς.
Καμία από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ δεν συγκινεί το Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος ρίχνει «πόρτα» στο Νησί και εκφράζει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Γερμανία και στη Μπάγερν Μονάχου.
Η αγγλική Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός υπόπτου για την κλοπή των 900 εισιτηρίων του ημιτελικού του Κυπέλλου, μεταξύ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι. Η ληστεία έγινε την Παρασκευή, σε βαν της εταιρίας Royal Mail, ενώ μόλις το πρωί της Τρίτης η ομοσπονδία επιβεβαίωσε το περιστατικό.