Στηρίζει τον Ρούνεϊ η PFA

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, μέσω του γενικού του διευθυντή, Γκόρντον Τέιλορ, στηρίζει τον Γουέιν Ρούνεϊ. Αφορμή ήταν οι ύβρεις κατά τον πανηγυρισμό του στο τρίτο γκολ κατά της Γουέστ Χαμ και μάλιστα ο Τέιλορ αμφισβητεί την ορθότητα επιβολής τιμωρίας στον Άγγλο φορ.



Στηρίζει τον Ρούνεϊ η PFA

Το θέμα που θίγεται, αφορά την ορθότητα παρέμβασης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Νησιού, σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής… εξαπολύσει τη γνωστή «F-word», κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Αυτό που γίνεται κατανοητό, είναι πως οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους αρκετές φορές μιλάνε με… γαλλικό στυλ, αλλά το πράγμα αλλάζει όταν απευθύνονται σε κάποιον από τους διαιτητές με ανάρμοστο τρόπο.

Αυτό που θα πρέπει να καταστήσει σαφές προς τους ποδοσφαιριστές η FA, σύμφωνα με τον Τέιλορ, είναι πως αν τυχόν αποφασίσει να επιβάλει ποινές στους παίκτες για τις ύβρεις που συνηθίζεται να ακούγονται σε διάφορες στιγμές ενός αγώνα, τότε θα πρέπει να προβεί σε σχετική ενημέρωση και όχι να παρεμβαίνει αιφνιδίως, όπως στην περίπτωση του Ρούνεϊ.