Ελπίζει για Τσέλσι ο Λουκάκου
Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Τσέλσι εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ωστόσο υπογράμμισε πως οτιδήποτε αφορά τον μέλλον του θα διευθετηθεί μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Τσέλσι εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ωστόσο υπογράμμισε πως οτιδήποτε αφορά τον μέλλον του θα διευθετηθεί μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Επιθετικό ψάχνει, τον Μπαλοτέλι της προτείνουν! Η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να αποκτήσει τον Ιταλό στράικερ της Μίλαν έναντι 30 εκ. λιρών, με τους «μπιανκονέρι» να επιθυμούν την πώλησή του ώστε να… ελαφρύνουν οικονομικά!
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΚΠΡ βρίσκεται ο αμυντικός της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς. Κοντά στα 4 εκ. λίρες θα βάλουν στα ταμεία τους οι «κύκνοι».
Μπορεί η Άρσεναλ να έχει την ευκαιρία αποκτήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι διοικούντες τον σύλλογο δεν εμφανίζονται πρόθυμοι να κινηθούν για τον παίκτη, καθώς προτεραιότητά τους είναι να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις για άλλες θέσεις.
Άφωνους άφησε τους αντίπαλους αμυντικούς και όσους έβλεπαν το παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Άστον Βίλα στο Χονγκ Κονγκ ο Τζακ Γκρίλις, σκοράροντας μετά από ένα εκπληκτικό σόλο.
Σε διαπραγματεύσεις με την Σαουθάμπτον βρίσκεται η Τορίνο για την απόκτηση του Γκαστόν Ραμίρες σύμφωνα με το «Sky Italia».
Συμβόλαιο ανανέωσης, διάρκειας τεσσάρων ετών, υπέγραψε με την Σάντερλαντ ο Τζόρνταν Πίκφορντ.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μορένο της Σεβίλλης βρίσκεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουκ Καστάινιος από την Τβέντε βρίσκεται η Σουόνσι.
Η σεζόν για τον Τζο Χαρτ ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες αφού χρειάστηκε να παλέψει για τη θέση του βασικού στην Μάντσεστερ Σίτι και όπως δήλωσε ο ίδιος, αυτό τον βοήθησε να πάρει ένα καλό μάθημα για την καριέρα του.