Άγνωστο το μέλλον του Γουόλκοτ
Ούτε ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ δεν γνωρίζει το αν ο Θίο Γουόλκοτ θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν από την Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ούτε ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ δεν γνωρίζει το αν ο Θίο Γουόλκοτ θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν από την Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην αποστολή της Άρσεναλ ο Τζακ Γουίλσιρ, ίδια η 11άδα με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Με τους ίδιους που έφτασαν στο 3-0 επί της Νόρις η Σάντερλαντ.
Με τη διαφορά ασφαλείας στην κορυφή να έχει μειωθεί στο -5 και τον Τζέιμι Βάρντι τιμωρημένο, η σημερινή αναμέτρηση της Λέστερ με τη Σουόνσι για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Στην έδρα της Σάντερλαντ που θέλει βαθμούς επιβίωσης, φιλοξενείται η Άρσεναλ.
Στο πλαίσιο του «ξεσκαρταρίσματος» που αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Άρσεναλ, ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν φέρεται να προτάθηκε στη Γουέστ Χαμ.
Η...δαιμόνια ιστοσελίδα «Footy Headlines», έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ακόμα μία εμφάνιση, με τους φίλους της Άρσεναλ να έχουν την ευκαιρία να δουν τη φανέλα της ομάδας τους για τη σεζόν 2016/17, νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία!
Επικοινωνία με τη Φούλαμ ώστε να μάθει της αξιώσεις της για την πώληση του Κώστα Μήτρογλου το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρεται πως είχε η Άρσεναλ!
Στο ήσυχο «Έμιρεϊτς», όλα κύλησαν ομαλά για την Άρσεναλ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ για την 30η αγωνιστική και το τελικό 2-0 με τα γκολ του Αλέξις Σάντσες ήρθε ... στο σβηστό, από το πρώτο ημίχρονο. Διόλου ανταγωνιστικοί οι «baggies», γύρισε την πλάτη ο κόσμος στους Λονδρέζους...
Με δυο γκολ από τον Αλέξις Σάντσες στο 6ο και το 38ο λεπτό για να φύγει και το άγχος της ανάγκης να διατηρεί τον έλεγχο για την πρώτη τετράδα, η Άρσεναλ προηγείται της Γουέστ Μπρομ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Μερτεσάκερ, Ζιρού και Ράμσεϊ παίρνουν φανέλα βασικού στην Άρσεναλ από τον Βενγκέρ, με Σάντρο η 11άδα της Γουέστ Μπρομ στο «Έμιρεϊτς».
Μόλις λίγα λεπτά μετά την διαρροή, ήρθε και η επιβεβαίωση της PFA για την ενδεκάδα της σεζόν (σ.σ η ανακοίνωση ήταν προγραμματισμένη για την Κυραική) επιβεβαιώνοντας απόλυτα όσα είχαν γίνει γνωστά πριν λίγα λεπτά. Κυριαρχία των Λέστερ-Τότεναμ, η Άρσεναλ έχει εκπρόσωπο αλλά όχι τον Μεσούτ Εζίλ.