Μένει για έναν χρόνο ακόμα ο Βενγκέρ!
Την απόφαση να συνεχίσει για έναν χρόνο στον πάγκο της Άρσεναλ φαίνεται πως έχει πάρει και μάλιστα, έχει ενημερώσει σχετικά τον σύλλογο, ο Αρσέν Βενγκέρ!
Την απόφαση να συνεχίσει για έναν χρόνο στον πάγκο της Άρσεναλ φαίνεται πως έχει πάρει και μάλιστα, έχει ενημερώσει σχετικά τον σύλλογο, ο Αρσέν Βενγκέρ!
Το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε ο Αλέξις Σάντσεζ στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Γουέστ Μπρομ περιμένουν να μάθουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ.
Μεγάλες αναμένονται οι εξελίξεις στην Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να δηλώνει μετά την ήττα από την Γουέστ Μπρομ πως έχει πάρει την απόφασή του αναφορικά με το μέλλον του και θα την ανακοινώσει σύντομα!
Με την άμυνά της να εκτίθεται τρομερά και με το αποτέλεσμα στο «Χόθορνς» να είναι το τρίτο αρνητικό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, η Άρσεναλ συνεχίζει να παραπαίει, καθώς υπέστη ήττα και από τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» με σκορ 3-1.
Μόλις 165 δευτερόλεπτα μεσολάβησαν των δύο τερμάτων τα οποία έχουν επιτευχθεί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Γουέστ Μπρομ με την Άρσεναλ.
Με τον πιο εντυπωσιακό και συνάμα... κατανοητό τρόπο φρόντισαν οι φίλοι της Άρσεναλ να δώσουν το μήνυμά τους στον Αρσέν Βενγκέρ. Αεροπλάνο με το πανό «No Contract-Wenger Out», πέταξε πάνω από το «Χόθορνς» κατά τη διάρκεια του αγώνα των «κανονιέρηδων» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ!
Εκτός αποστολής της Άρσεναλ έμειναν οι Εζίλ και Λούκας Πέρεθ, βασικός ο Ντάνι Γουέλμπεκ που αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Κανονικά στη μεσαία γραμμή της Γουέστ Μπρομ ο Λίβερμορ, έχοντας κληθεί και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Το εγκώμιο του ομολόγου του στην Άρσεναλ «έπλεξε» ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεταξύ των ομάδων τους ματς πρωταθλήματος.
Για ενδιαφέρον των Μίλαν και Ρόμα για την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ από την Άρσεναλ, κάνει λόγο η ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato».
Το εναρκτήριο λάκτισμα στην 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα λάβει χώρα σήμερα (18/3) με επτά από το σύνολο δέκα παιχνιδιών, η αναμέτρηση ωστόσο, που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα αναμένεται να είναι το ντέρμπι της Κυριακής (19/3) στο «Έτιχαντ» ανάμεσα στη γηπεδούχο Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.