Προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Βενγκέρ!
Όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση ν' απολυθεί, αλλά ο Σταν Κροένκε, μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, προτίθεται να προσφέρει νέο, διετές συμβόλαιο στον Αρσέν Βενγκέρ, προκαλώντας έτσι την οργή του κόσμου της ομάδας!
Όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση ν' απολυθεί, αλλά ο Σταν Κροένκε, μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, προτίθεται να προσφέρει νέο, διετές συμβόλαιο στον Αρσέν Βενγκέρ, προκαλώντας έτσι την οργή του κόσμου της ομάδας!
Τουλάχιστον τέσσερις ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ είναι πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκεζ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS».
Στην κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την Άρσεναλ να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γκλάντμπαχ για την αγορά του Γκρανίτ Τσάκα, προχώρησε ο Αθλητικός Διευθυντής των «πουλαριών», Μαξ Έμπερλ.
Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός για τους επόμενους εννέα μήνες!
Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία σύμφωνα με το «ESPN» συμφώνησε στα 33 εκ. λίρες που ζητάει η Γκλάντμπαχ για τον Γκρανίτ Τσάκα και πλέον ξεκινάει τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη.
Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και του Χένρικ Μχιταριάν σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους δείχνουν να «κολλάνε», οι Άρσεναλ και Τσέλσι αισιοδοξούν και πάλι για μία πιθανή απόκτησή του!
Η καθυστέρηση που φαίνεται να υπάρχει στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλέξις Σάντσες με την Άρσεναλ, έχει ήδη «ενεργοποιήσει» τις Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις.
Το όνειρο του Ντάνι Γουέλμπεκ για τη συμμετοχή στο Euro 2016 φαίνεται ν' αργοσβήνει, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις είναι τέτοιες που καθιστούν αδύνατη την παρουσία του στη Γαλλία το καλοκαίρι.
Πίστη στις ικανότητες και τον εαυτό του είχε ο Ολιβιέ Ζιρού τους τελευταίους δύσκολους, για εκείνον μήνες, της «ανομβρίας» από το σκοράρισμα, εκφράζοντας την ανακούφισή του έπειτα από το γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία (2-2) της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Ντάνι Γουέλμπεκ αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό (10/5) ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, με τη συμμετοχή του στο Euro της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι να κρίνεται υπό αμφιβολία!