Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Μανωλάς!
Στο πρόσωπο του διεθνή άσου του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά, βλέπουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάλεν, βάσει των όσων αναφέρει η «Metro»!
Στο πρόσωπο του διεθνή άσου του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά, βλέπουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάλεν, βάσει των όσων αναφέρει η «Metro»!
Δικαίωμα για να «φουντώσουν» ακόμα περισσότερο οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Άρσεναλ, έδωσε ο αμυντικός της Νιούκαστλ, Ματιέ Ντεμπισί, ο οποίος διέγραψε από τις πληροφορίες του προφίλ του στο Twitter κάθε αναφορά στις «καρακάξες».
Ο Αρσεν Βενγκέρ κέρδισε τη «μάχη» με τη Λίβερπουλ και η Αρσεναλ απέκτησε τον ταλαντούχο Φινλανδό τερματοφύλακα Ούγκο Κέτο.
Για αρχή, η Πρέμιερ Λιγκ είναι ο καλύτερος προορισμός για τον ίδιο εφόσον αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα. Ο Αλέξις Σάντσες, μπορεί αυτή τη στιγμή να βλέπει τη ζυγαριά να γέρνει προς την Άρσεναλ, όμως, μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό αντι-Σουάρες στη Λίβερπουλ. Το england365.gr εξηγεί γιατί…
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ίκερ Κασίγιας ώστε να τον πείσει να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Άρσεναλ, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ήρθε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με την ισπανική «Mundo Deportivo».
Έτοιμος να πουλήσει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μάριο Μπαλοτέλι σε κορυφαία ομάδα της Αγγλίας (βλ. Άρσεναλ), ήταν ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ωστόσο η συμφωνία χάλασε, εξ αιτίας των άσχημων εμφανίσεων του ίδιου και της εθνικής Ιταλίας στη Βραζιλία!
Οι άνθρωποι της Αρσεναλ «κατέβασαν» αφίσα με τον Σεσκ Φάμπρεγας, που βρισκόταν έξω από το «Emirates».
Καμία… ανάμειξη στη φημολογούμενη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στη Μπαρτσελόνα δεν θέλει να έχει o Αλέξις Σάντσες, ο οποίος προτιμά να μετακομίσει στην Άρσεναλ, από το να παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα στη Λίβερπουλ για την ολοκλήρωση του «deal» για τον Ουρουγουανό άσο.
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι θα γίνει μετά το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ο Τόμας Βερμάελεν, με την Άρσεναλ να εισπράττει 11 εκατ. λίρες για την παραχώρησή του.
Τέσσερις από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φαίνεται να έχει και το πάνω χέρι, είναι οι ομάδες που σύμφωνα με τη «Marca», προσπαθούν… απεγνωσμένα να αποσπάσουν την υπογραφή του Άνχελ Ντι Μαρία!