Χαρούμενος στην Άρσεναλ ο Μπεγιερίν
Αν και δεν απέκλεισε κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα, ο Έκτορ Μπεγιερίν δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος στην Άρσεναλ, αγωνιζόμενος δίπλα σε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.
Αν και δεν απέκλεισε κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα, ο Έκτορ Μπεγιερίν δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος στην Άρσεναλ, αγωνιζόμενος δίπλα σε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.
Οι λάτρεις της Πρέμιερ Λιγκ έπρεπε να περιμένουν σχεδόν 14 ημέρες για να παρακολουθήσουν και πάλι το αγαπημένο τους πρωτάθλημα, αλλά έξι ποδοσφαιριστές τους αποζημίωσαν με τα εξαιρετικά τέρματα που πέτυχαν. Η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος (που ολοκληρώνεται την Δευτέρα) ήταν γεμάτη... μαγεία.
Ενήμερος για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ αλλά και της πρόθεσης μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ν' ασχοληθούν μαζί του, έδειξε ο Πάολο Ντιμπαλά που τόνισε ότι ίσως τα τελευταία παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν στη Serie A, να είναι και τα δικά του τελευταία με τη φανέλα της Παλέρμο.
Έτοιμη να μπει σφήνα στην υπόθεση της απόκτησης του Κέβιν Βίμερ από την Κολωνία, εμφανίζεται η Άρσεναλ, κάνοντας... χαλάστρα στην Τότεναμ που έχει αποσπάσει το «ok» του γερμανικού συλλόγου έναντι 5 εκατ.λιρών.
Δεν απέκλεισε τίποτα, ούτε όμως «ανοίχτηκε»! Ο Ολιβιέ Ζιρού κράτησε χαμηλούς τόνους όσον αφορά την κούρσα του τίτλου και τις ελπίδες… ανατροπής από την Άρσεναλ, επισημαίνοντας πως άπαντες στην ομάδα θα συνεχίσουν την σκληρή τους δουλειά και όπου τους βγάλει!
Η Άρσεναλ χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να ισοπεδώσει τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ στο «Έμιρεϊτς», επικρατώντας με το τελικό 4-1 για να συνεχίσει την πορεία της... κι όπου βγάλει! Παράλληλα, όλα δείχνουν πως τελείωσε και τις ελπίδες της Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες...
Τις ελπίδες της Λίβερπουλ για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ από το πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης τελειώνει η Άρσεναλ που προηγείται 3-0 στο «Έμιρεϊτς», στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Την αντίθεσή τους στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασαν οι οπαδοί της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Λονδίνο, ενώ αρκετοί εξ αυτών θα μπουν στο γήπεδο στο 10ο λεπτό του αγώνα.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Άρσεναλ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, με τον Βόιτσεχ Σέζνι να μένει εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στα πλευρά!
Στον πάγκο έμεινε για την Άρσεναλ ο Ντάνι Γουέλμπεκ, εκτός αποστολής με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Βόιτσιεχ Σέζνι. Με Τουρέ στην άμυνα η Λίβερπουλ, φανέλα βασικού πήραν οι Μάρκοβιτς και Λούκας Λέιβα. Στην αποστολή για τους «κόκκινους» ο 18χρονος μέσος, Κάμερον Μπράναγκαν.