«Ελπίζω να κατακτήσουμε τα πάντα…»
Υψηλές βλέψεις από τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την Άρσεναλ.
Υψηλές βλέψεις από τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την Άρσεναλ.
Για ακόμα μία φορά, ο Λούκας Ποντόλσκι εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν στην Άρσεναλ, αναφέροντας πως... νεότερα θα υπάρξουν τον προσεχή Γενάρη.
Την απορία των μελών του τεχνικού τιμ της Άρσεναλ έχουν προκαλέσει τελευταία οι μέθοδοι του Αρσέν Βενγκέρ και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος που δουλεύει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου με την προοπτική επέκτασης για πολλά ακόμα χρόνια, υπέγραψε ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν!
Τον Αλέξις Σάντσες πίκαραν μέσω Twitter δύο ποδοσφαιριστές της Σουόνσι μετά την μεγάλη ανατροπή εις βάρος της Άρσεναλ και τη νίκη με σκορ 2-1.
Την ώρα που η Σουόνσι έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, η Άρσεναλ αντί να αμύνεται, προτίμησε να... ξεχυθεί στην επίθεση. Χαρακτηριστική η φωτογραφία που δείχνει οχτώ(!) παίκτες των Λονδρέζων μπροστά από τη μπάλα, την ώρα που η επίθεση ανήκε στους «κύκνους».
Εντυπωσιασμένος από την μέχρι στιγμής πορεία της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, φαίνεται να έχει μείνει ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως δύσκολα κάποια ομάδα θα φτάσει τους «μπλε» στην κορυφή της βαθμολογίας.
Για έλλειψη σοβαρότητας από την Άρσεναλ έκανε λόγο ο Περ Μερτεσάκερ μετά και την ήττα (2-1) από τη Σουόνσι στο “Liberty Stadium”!
Κατηφής ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ λίγο μετά την ήττα (2-1) της Άρσεναλ από τη Σουόνσι στην Ουαλία. Όπως τόνισε, οι παίκτες του άφησαν το παιχνίδι και τη νίκη να... γλιστρήσουν μέσα απ' τα χέρια τους, χαλάρωσαν πολύ μετά το γκολ του Αλέξις και το πλήρωσαν.
Λίγες μέρες αφότου είδε την Άντερλεχτ να επιστρέφει από το 3-0 στο 3-3, η Άρσεναλ έμεινε αποσβολωμένη στο “Liberty Stadium”, αφού παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο ματς με τη Σουόνσι, οι “κύκνοι” έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά για το 2-1 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!