Η Τσέλσι «καλύπτει» τον Τσεχ
Με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του ρόστερ της Τσέλσι, αλλά κυρίως για το βάθος στον πάγκο, μίλησε ο Πετρ Τσεχ.
Με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του ρόστερ της Τσέλσι, αλλά κυρίως για το βάθος στον πάγκο, μίλησε ο Πετρ Τσεχ.
Έχοντας ξεκινήσει φανταστικά τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ, σκοράροντας συνεχώς, αποκαλύπτει το μυστικό της ανανέωσής του. Τα μαλλιά του! Μετά την προσθήκη που έκανε πρόσφατα ο Άγγλος επιθετικός, άλλαξε τώρα το χρώμα και σύντομα θα αλλάξει και το κούρεμα!
Την πεποίθηση ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντιντιέ Ντρογκμπά με την Τσέλσι θα έχει αίσιο τέλος εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας- Μπόας.
Την καλύτερη εκπρόσωπο της Αγγλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ τις δύο πρώτες αγωνιστικές αποτελεί η Τσέλσι σύμφωνα με τους αναγνώστες του england365.gr. Στη σχετική ψηφοφορία οι «μπλε» αναδείχτηκαν πρώτοι με σχετική διαφορά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ.
Άρσεναλ και Τότεναμ δεν έμειναν μόνο στα λόγια και με κοινή ανακοίνωση στις επίσημες ιστοσελίδες τους, αρχικά κατακρίνουν τα συνθήματα που αμαύρωσαν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και στη συνέχεια κάνουν λόγο για άμεση απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους.
Μπορεί η Άρσεναλ να πραγματοποιεί ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας της, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει ότι οι παίκτες του μπορούν και έχουν το ταλέντο να ανακάμψουν.
Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία του Άντι Κάρολ μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Έβερτον και αφού ευχαρίστησε όλους στη Λίβερπουλ για την υποστήριξή του, τόνισε αποφασισμένος ότι έτσι ακριβώς σκοπεύει να συνεχίσει. Με γκολ.
Οι τελευταίες ελπίδες της Τσέλσι να πείσει την Πόρτο για την πώληση του Αλβάρο Περέιρα… εξανεμίστηκαν!
Η επιθυμία του Κάρλο Αντσελότι να προπονήσει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, είναι η αιτία για την οποία ο Ιταλός τεχνικός... παραμονεύει και παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις στους πάγκους των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος!
Η αποχώρηση σημαντικών παικτών της Άρσεναλ το φετινό καλοκαίρι αποδυνάμωσε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός εξτρέμ της Τότεναμ ανέφερε πως τα «σπιρούνια» κυριάρχησαν των «κανονιέρηδων» στο κυριακάτικο ντέρμπι, αφού τα δεδομένα πλέον έχουν έχουν αλλάξει.