«Πραγματικό πρόβλημα ο Μπαλοτέλι»
Πρόβλημα χαρακτήρισε ο Χάρι Ρέντναπ, τον Μάριο Μπαλοτέλι, λόγω της συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδων.
Πρόβλημα χαρακτήρισε ο Χάρι Ρέντναπ, τον Μάριο Μπαλοτέλι, λόγω της συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδων.
Η μάχη της Μπλάκμπερν για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται και έχει γίνει πλέον πολύ ζόρικη με την τριπλή ισοβαθμία που την αναγκάζει να… ακροβατεί ανάμεσα στον παράδεισο και την κόλαση! Η προσπάθεια των «ρόβερς» συνεχίζεται στο «Χόθορνς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ για την 32η αγωνιστική!
Δύο από τις ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν κοντράρονται στο «Carrow Road» για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Νόριτς και Έβερτον τίθενται αντιμέτωπες με τη νίκη να αποτελεί βήμα για την επίτευξη του στόχου που έχουν θέσει και οι δύο ομάδες. Τον τερματισμό μέσα στην πρώτη τετράδα!
Παιχνίδι με τεράστια σημασία για τη Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» στην 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ υποδέχονται την Άστον Βίλα και θέλουν τη νίκη με την οποία θα χαμογελάσουν ξανά έπειτα από πολύ καιρό και να θα ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση εν όψει και των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας.
Να αφήσει στην άκρη το… μεθύσι από την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καλείται η Τσέλσι. Κόντρα στη Γουίγκαν, που «καίγεται» για βαθμούς, οι Λονδρέζοι έχοντας σημαντικές απουσίες θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, εξαντλώντας τις πιθανότητες για μια θέση στη πρώτη τετράδα της κατάταξης.
Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα μετρά η Μπόλτον και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών! Η ομάδα του Όουεν Κόιλ έχει πάρει… φόρα και κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Φούλαμ, θα ψάξει το «τρίποντο» που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.
Στο «Στάδιο του Φωτός», κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Σάντερλαντ δοκιμάζεται η Τότεναμ, με στόχο τη νίκη που θα την φέρει έστω και προσωρινά μόνη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Είναι τέτοια η επιθυμία της Λίβερπουλ να «αδειάσει» το ρόστερ της από μεγάλα συμβόλαια και μεγάλους σε ηλικία παίκτες που βάζει κάποιους ποδοσφαιριστές σε …προσφορά
Τον Ντιντιέ Ντεσάν φαίνεται πως προτιμά για τον πάγκο της Τσέλσι το καλοκαίρι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φέρει στο Λονδίνο τον Πεπ Γκουαρντιόλα.
«Θολό» είναι το μέλλον του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στην Τότεναμ, σύμφωνα με τον Χάρι Ρέντναπ. Ο προπονητής των Λονδρέζων αν και είναι ευχαριστημένος με την… σχέση που κρατάει με τα αντίπαλα δίχτυα ο Τογκολέζος επιθετικός, το ποσό των 170.000 λιρών που λαμβάνει ο τελευταίος κάθε εβδομάδα, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την απόκτησή του, με κανονική μεταγραφή.