Η νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ;
Μία φωτογραφία η οποία φημολογείται ότι απεικονίζει τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Μία φωτογραφία η οποία φημολογείται ότι απεικονίζει τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Την ώρα που το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ αναμένεται να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στο «Χόθορνς» τη Γουέστ Μπρομ στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Καμία πρόθεση να απαντήσει στα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο περί θεάτρου, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Φερνάντο Τόρες στο ματς του πρώτου γύρου, δεν έχει ο άσος της Τότεναμ, Γιάν Βερτόνγκεν ενόψει του ματς του Σαββάτου.
Τη χειρότερη εμφάνισή της έως τώρα στη φετινή σεζόν, πραγματοποίησε κόντρα στoν Ολυμπιακό για την πρώτη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος παράλληλα διέψευσε την όποια αδιαφορία των παικτών προς το πρόσωπό του.
Ένα οριστικό τέλος στην «ξηρασία» των εννέα ετών χωρίς τρόπαιο, πρέπει απαραιτήτως να βάλει τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού της, Αρσέν Βενγκέρ.
Τα κεφάλια μέσα για τους περισσότερους διεθνείς Άγγλους παίκτες της Σαουθάμπτον, οι οποίοι μετά το μεσοβδόμαδο «διάλειμμα» για τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Αγγλίας ταξιδεύουν στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την παραμονή τους στην λίγκα.
«Ο θάνατός σου η ζωή μου» στην Ουαλία, εκεί που η προτελευταία Κάρντιφ υποδέχεται την ουραγό Φούλαμ, στη μάχη επιβίωσης της 29ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ερωτηματικό για ακόμα ένα παιχνίδι η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου.
Με κοινό στόχο την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, Νόριτς και Στόουκ αναμετρώνται στο «Κάροου Ρόουντ» για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μεγαλύτερη ασφάλεια αισθάνονται προς το παρόν οι «πότερς», νίκη πάση θυσία θέλουν τα «καναρίνια».
Στο «Χόθορνς», απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Το λονδρέζικο ντέρμπι ξεχωρίζει στην «κουτσουρεμένη» 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Η Τσέλσι, υποδέχεται την Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με στόχο να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της. Η πρώτη από μια σειρά κρισιμότατων αναμετρήσεων είναι η σημερινή για τα «σπιρούνια».