Δύο εβδομάδες εκτός ο Στάριτζ
Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο Ντάνιελ Στάριτζ.
Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο Ντάνιελ Στάριτζ.
Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε της ουραγού Γουέστ Μπρομ με σκορ 3-0 για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και επέστρεψε στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα (4η). Δύο γκολ ο Εντέν Αζάρ (25’,71’) και ένα ο Βίκτορ Μόουζες (57’) για τους λονδρέζους.
Τέλος στην καριέρα του Νταβίντε Ζαμπακόστα επιχείρησε να βάλει ο Κρεγκ Ντόουσον στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουέστ Μπρομ!
Το γκολ του Εντέν Αζάρ από το 25ο λεπτό της συνάντησης είναι αυτό που χωρίζει τις Τσέλσι και Γουέστ Μπρομ μετά τα πρώτα 45 λεπτά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών θα επιδιώξει η Τσέλσι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, με την αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» να κλείνει τον κύκλο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Δείτε τις επιλογές των Αντόνιο Κόντε και Άλαν Πάρντιου.
Από την εποχή του Ρόμπι Φάουλερ είχαν ν' αντικρίσουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ ένα τόσο «φαρμακερό» αριστερό πόδι όπως αυτό του Μοχάμεντ Σαλάχ!
Ο ανταγωνισμός για μια θέση στην κορυφή της επίθεσης της Άρσεναλ, από τη στιγμή της προσθήκης του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο ρόστερ της ομάδας, έχει κλονίσει την αυτοπεποίθηση του Αλεξάντρ Λακαζέτ, όπως τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ προσπαθώντας να δικαιολογήσει το χαμένο τετ-α-τετ του Γάλλου στο ντέρμπι με την Τότεναμ.
Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ δεν κατάφερε να συγκρατήσει το χαμόγελό του όταν άκουσε από τον ρεπόρτερ πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ηττηθεί 1-0 από τη Νιούκαστλ στο παιχνίδι που προηγήθηκε της νίκης (2-0) της Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον.
Ποτέ ξανά, καμία άλλη ομάδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει φτάσει στα επίπεδα της Μάντσεστερ Σίτι όσον αφορά στο συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη διαμόρφωση του υπάρχοντος ρόστερ, συγκριτικά με τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου!
Την παραμονή του ταλαντούχου αμυντικού, Γουές Χάρντινγκ, για ακόμη ενάμιση χρόνο γνωστοποίησε η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ!